Eveliene, ready to take over

Blogpost door: Secretariaat

op 10 september, 2021

“Tijden veranderen…” Of “Er was eens…”Mooie openingen om een verhaal te starten. Want dat is altijd het lastigste stukje, hoe begin je. Vooral als er eigenlijk al zo een mooi verhaal geschreven is door je voorgangers. Dan stap je een al lopend verhaal in, de thema´s en het plot al gedeeltelijk uitgewerkt.

Dan maar gewoon zoals het is, per 1 september ben ik de nieuwe directeur van GMV Dutch Food Systems en mijn naam is Eveliene Langedijk.
Vanuit een hele brede achtergrond, mijn familie heeft een onderneming in de agrarische sector, waar ik met alle liefde in de zomermaanden nog wel tussen de Alliums op het land sta om te helpen met wat er nodig is of op de tractor stap, naar een uitgebreide achtergrond in innovatieve technologie voor onder andere de industrie.

De AgriFoodTech sector is er in ieder geval een die bij mij diep in het hart zit, maar dat geldt ook voor de passie die ik heb om technologie, mens en organisatie aan elkaar te koppelen.
Voor mij in deze rol een prachtige kans om deze twee werelden met elkaar te verbinden om zo bij te dragen aan de nieuwe missie van de GMV “Gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren.”

En daar heb ik ook jullie voor nodig, de leden van de GMV en een ieder die deze vereniging en sector een warm hart toedraagt. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Aan mij de taak om het gedane werk en mooie stappen die de afgelopen jaren gezet zijn binnen de GMV door Maureen de Haan en Marcel van Haren eer aan te doen.
Vanuit deze plek alvast een heel erg hartelijk dank aan jullie voor alles wat jullie de afgelopen jaren gedaan hebben om de vereniging te brengen tot waar hij nu staat!

Ik ga met veel enthousiasme aan de slag en laten we samen heel wat mooie hoofdstukken aan dit verhaal toe gaan voegen!

GMV Dutch Food Systems

Eveliene Langedijk
eveliene.langedijk@fme.nl
06 83223419

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de AgriFood sector.

Meer uit de GMV blog

Blog

06/12/2021

2 minuten lezen

Terugblik op 2021

Wat zullen we er eens van zeggen, 2021, wat voor een jaar is het geweest? Voor velen nog steeds niet het jaar waar we naar hadden uitgekeken na vaccinatie en zeker nog niet terug naar het ‘normale’ leven, zoals velen hadden gehoopt.

Lees verder
Blog

01/11/2021

1 minuut lezen

De tijd vliegt…

Vandaag precies twee maanden geleden ben ik begonnen in mijn nieuwe rol binnen de GMV. En wat is de tijd voorbijgevlogen. Ik heb de afgelopen weken al veel mooie initiatieven en bedrijven voorbij zien komen.

Lees verder
Blog

04/10/2021

4 minuten lezen

Even bijpraten ….

Na onze laatste algemene ledenvergadering (ALV) kort voor de zomer, zullen zeker diegenen van u die bij deze ALV aanwezig waren, zich bij de recente sympathieke introductie van Eveliene Langedijk afgevraagd hebben: "Hoe zit dat dan met Maureen en Marcel?", vooral omdat we net de zwaardere rol van Maureen binnen de GMV aangekondigd hadden.

Lees verder