Wie zijn wij?

GMV is de branchevereniging voor de machinebouwers in de agri- en foodindustrie in Nederland. Als de vertegenwoordig van deze sector mobiliseert en verbindt GMV haar leden met andere relevante stakeholders vanuit de missie 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren'. GMV biedt haar leden een onderscheidend netwerk voor inspiratie, innovatie en gezamenlijke actie.

De thema's van GMV

Verduurzaamt de sector

Minder grondstof- en voedselverliezen, (duurzaam) energie- en waterverbruik en circulariteit van eigen technologische producten.

Gewaardeerd werkgeverschap

Een sector waarin mensen met plezier en trots werken en anderen tot de sector weten aan te trekken.

Verbindt de keten

Samenwerking met ketenpartners rondom gezamenlijke uitdagingen in de Agri & Food sector.

Bekijk onze purpose film

Ook lid worden?

Spreekt onze missie jou aan en ben je als agri & food machinebouwer ook graag onderdeel van deze vereniging en ons exclusieve netwerk? Als GMV verwelkomen we altijd nieuwe enthousiaste bedrijven.

Ben je benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk onze agenda

Bekijk het lidmaatschap

GMV-team

Het GMV-team bestaat uit de volgende enthousiaste personen. Wij komen graag met je in contact!

Peter van der Linde

Directeur
LinkedIn

Bestuursleden

Alle leden worden vertegenwoordigd door het bestuur. De bestuursleden zijn vanuit hun eigen organisatie actief in verschillende sub-sectoren waarin GMV leden actief zijn.

Theo Bruinsma

Voorzitter GMV

René Smulders

KSE Process Technology

Wouter de Heij

Top b.v.

Henk Snellink

WP Haton b.v.

Partners

FME

FME mobiliseert en verbindt de technologische industrie en de samenleving voor elke vraag of uitdaging waarop technologie het antwoord is. Krachtenbundeling zorgt voor meer impact. In groter verband zijn we in staat om meer kwaliteit, inhoud en expertise te bieden, diensten te organiseren en meer effect te bereiken in de lobby. Zo werken we met elkaar aan een toekomstbestendige wereld.