Wie zijn wij?

GMV is de branchevereniging voor de machinebouwers in de agri- en foodindustrie in Nederland. Als de vertegenwoordig van deze sector mobiliseert en verbindt GMV haar leden met andere relevante stakeholders vanuit de missie 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren'. GMV biedt haar leden een onderscheidend netwerk voor inspiratie, innovatie en gezamenlijke actie.

De thema's van GMV

Verduurzaamt de sector

Minder grondstof- en voedselverliezen, (duurzaam) energie- en waterverbruik en circulariteit van eigen technologische producten

Gewaardeerd werkgeverschap

Een sector waarin mensen met plezier en trots werken en anderen tot de sector weten aan te trekken

Verbindt de keten

Samenwerking met ketenpartners rondom gezamenlijke uitdagingen in de Agri & Food sector

Bekijk onze purpose film

Ook lid worden?

Spreekt onze missie jou aan en ben je als agri & food machinebouwer ook graag onderdeel van deze vereniging en ons exclusieve netwerk? Als GMV verwelkomen we altijd nieuwe enthousiaste bedrijven.

Ben je benieuwd bent naar onze activiteiten? Bekijk onze agenda

Bekijk het lidmaatschap

GMV- team

Het GMV-team bestaat uit de volgende enthousiaste personen. Wij komen graag met je in contact!

Eveliene Langedijk

Directeur
LinkedIn

“Nederland is koploper in de voedselproductie, onze leden maken deze positie mogelijk voor levensmiddelen-producenten en dragen door het grote aandeel export substantieel bij aan een grote toegevoegde waarde voor onze economie.”

Bestuursleden

Alle leden worden vertegenwoordigd door het bestuur. De bestuursleden zijn vanuit hun eigen organisatie actief in verschillende sub-sectoren waarin GMV leden actief zijn.

Theo Bruinsma

Voorzitter GMV

René Smulders

KSE Process Technology

Richard Groenendijk

JBT Food & Dairy Systems

Wouter de Heij

Top b.v.

Henk Snellink

WP Haton b.v.

Partners

FME

GMV is één van de brancheverenigingen die in het huis van FME gevestigd is. FME mobiliseert en verbindt de technologische industrie en de samenleving voor elke vraag of uitdaging waarop technologie het antwoord is. Krachtenbundeling zorgt voor meer impact. In groter verband zijn we in staat om meer kwaliteit, inhoud en expertise te bieden, diensten te organiseren en meer effect te bereiken in de lobby. Zo werken we met elkaar aan een toekomstbestendige wereld.