De tijd vliegt…

Blogpost door: Secretariaat

op 01 november, 2021

Vandaag precies twee maanden geleden, ben ik begonnen in mijn nieuwe rol binnen de GMV. En wat is de tijd voorbijgevlogen. Ik heb de afgelopen weken al veel mooie initiatieven en bedrijven voorbij zien komen.

Er was een eerste inspiratiesessie bij QING, waar we een prachtig en inspirerend verhaal van Klaas Fuite van Bakkerij Fuite en PICNIC over het thema ‘Samenwerken in de keten’ hebben gehoord. Wat volgde was een levendige discussie over de samenwerkingen, innovaties, ideeën die de daar aanwezige leden hadden. Hieruit volgde dat het een goed idee zou zijn om samen met elkaar een case op te zetten voor samenwerkingen in de keten en/of duurzaamheid daaraan gekoppeld. In de vorige nieuwsbrief hadden wij daar al een oproep voorgedaan, maar we staan nog steeds open voor inbreng en ideeën vanuit jullie!

Verder zou ik het interessant en leuk vinden om met jullie, onze leden, verder kennis te maken. De komende maanden kom ik graag bij jullie langs om een kijkje in de keuken te nemen en te zien waar jullie mee bezig zijn.

GMV Dutch Food Systems

Eveliene Langedijk
eveliene.langedijk@fme.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de AgriFood sector.

Meer uit de GMV blog

Blog

06/12/2021

2 minuten lezen

Terugblik op 2021

Wat zullen we er eens van zeggen, 2021, wat voor een jaar is het geweest? Voor velen nog steeds niet het jaar waar we naar hadden uitgekeken na vaccinatie en zeker nog niet terug naar het ‘normale’ leven, zoals velen hadden gehoopt.

Lees verder
Blog

04/10/2021

4 minuten lezen

Even bijpraten ….

Na onze laatste algemene ledenvergadering (ALV) kort voor de zomer, zullen zeker diegenen van u die bij deze ALV aanwezig waren, zich bij de recente sympathieke introductie van Eveliene Langedijk afgevraagd hebben: "Hoe zit dat dan met Maureen en Marcel?", vooral omdat we net de zwaardere rol van Maureen binnen de GMV aangekondigd hadden.

Lees verder
Blog

10/09/2021

2 minuten lezen

Eveliene, ready to take over

“Tijden veranderen…” Of “Er was eens…”Mooie openingen om een verhaal te starten. Want dat is altijd het lastigste stukje, hoe begin je. Vooral als er eigenlijk al zo een mooi verhaal geschreven is door je voorgangers. Dan stap je een al lopend verhaal in, de thema´s en het plot al gedeeltelijk uitgewerkt.

Lees verder