‘GMV lid met gepaste trots!’

Blogpost door: Marcel van Haren

op 02 oktober, 2017

Stel, je hoort bij de Nederlandse top-100 maakbedrijven van Management Team, daar mag je best trots op zijn. GMV heeft 5 van deze top-100 bedrijven binnen haar ledenkring. Toeval? Ik denk het niet, Nederland heeft met haar internationale top-3 positie al een aantal jaren een stevige positie in het AgriFood domein. Kijk ook naar het recente artikel in  National Geographic over waar een klein land groot in kan zijn, daar mogen we best eens on-Hollands trots naar kijken.

Trots zijn mag, dat mogen we best wat meer laten zien als nuchtere Nederlanders, zolang het maar niet leidt tot arrogantie. Samen met het GMV team ben ik de afgelopen maanden op bezoek geweest bij veel leden, ik ben tijdens deze bezoeken nog trotser geworden op onze club. Wat een geweldig werk verzetten onze leden, en hoe weten ze dit ook nog eens om te zetten in internationaal succes. GMV wordt met veel vragen uit het buitenland bestookt over de activiteiten van haar leden, het GMV beeldmerk staat internationaal voor kwaliteit, dat blijkt.

Leden kunnen en moeten elkaar nog meer versterken op allerlei thema’s, alleen zo blijven we de beste machinebouwers van de wereld. In veel gevallen zijn leden geen concurrenten maar partners in een keten. Daar gaan we als GMV de komende tijd nog meer op inzetten, elkaar inspireren om samen nog beter te worden!

Gelukkig zijn de leden net zo trots op hun club en om dat te bezegelen hebben we vanaf nu een mooi RVS paneel met voor naast de voordeur. De leden krijgen dit de komende tijd allemaal uitgereikt. Heb je het bordje opgehangen? Stuur dan even een foto naar het GMV secretariaat, dan kunnen we er een mooie en trotse compilatie van maken.

En als je nog geen GMV lid bent, maar wel bij de 100 beste agrifood machinebouwers wilt horen, pak dan gewoon de telefoon om je aan te sluiten bij de club.

Hartelijke groet,

Marcel van Haren
Directeur GMV

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de AgriFood sector.

Meer uit de GMV blog

Blog

06/12/2021

2 minuten lezen

Terugblik op 2021

Wat zullen we er eens van zeggen, 2021, wat voor een jaar is het geweest? Voor velen nog steeds niet het jaar waar we naar hadden uitgekeken na vaccinatie en zeker nog niet terug naar het ‘normale’ leven, zoals velen hadden gehoopt.

Lees verder
Blog

01/11/2021

1 minuut lezen

De tijd vliegt…

Vandaag precies twee maanden geleden ben ik begonnen in mijn nieuwe rol binnen de GMV. En wat is de tijd voorbijgevlogen. Ik heb de afgelopen weken al veel mooie initiatieven en bedrijven voorbij zien komen.

Lees verder
Blog

04/10/2021

4 minuten lezen

Even bijpraten ….

Na onze laatste algemene ledenvergadering (ALV) kort voor de zomer, zullen zeker diegenen van u die bij deze ALV aanwezig waren, zich bij de recente sympathieke introductie van Eveliene Langedijk afgevraagd hebben: "Hoe zit dat dan met Maureen en Marcel?", vooral omdat we net de zwaardere rol van Maureen binnen de GMV aangekondigd hadden.

Lees verder