Wat moet de (food) operator in de toekomst kunnen?

2017, 24 januari

2 minuten lezen

We nodigen u graag uit voor de themabijeenkomst “Operator van de toekomst” op dinsdag 31 januari van 15 – 18 uur bij het FPTC te Zaandam.

 

Hierbij zult u in een drietal sessies meegenomen worden in en discussiëren over:

  • De trends van de technologie in de (voedings) industrie – door de heer Marcel van Haren van de FME /GMV
  • Wendbaar Vakmanschap, wat betekenen de ontwikkelingen in de voedingsmiddelen- en procestechniek voor de competenties van de operator van de toekomst? – door de heer Arry Verhage van de Human Capital Agenda Food
  • Toekomstbestendig personeelsbeleid: Noodzaak om op te leiden (inclusief rondleiding door de praktijkfaciliteit) – door bestuursleden van het FPTC

Hierna volgt een terugkoppeling van de opbrengst vanuit de verschillende groepen en conclusies voor betekenis daarvan voor ons als bedrijven in Noord-Holland.

De ideeën over de operator van de toekomst willen wij terug laten komen in de procestechniekopleidingen van het Regiocollege Zaanstreek Waterland.

We sluiten deze middag af met een hapje en een drankje.

 

Deelnemende bedrijven

ZOR, Loders Croklaan, Buteressence, Tate & Lyle, Van Wijngaarden, Exter Aroma, Sanquin, Hilton Meats, Cargill Cocoa, OLAM, Enci, Forbo, Cargill Soya, Cargill Multiseed, Randstad techniek, SWA PDZ.

En andere aanwezige bedrijven bij de themabijeenkomst: Pepsico ( Lays en Duijvis), Duijvis Wiener, Cono, Egmond Plastics

 

Als u en/of uw collega’s aanwezig willen zijn, kunt u zich via een mailbericht voor 27 januari aanmelden bij: saskiahovinga@swaen-projecten.nl.  U krijgt dan de bevestiging met het programma en de routebeschrijving

 

Hopelijk ontmoeten we elkaar op 31 januari,

 

Andre Overmars, ZOR (voorzitter)

Erica van Dijk, Loders Croklaan (secretaris)

Enno de Vries, Buteressence (penningmeester)

Nicole van der Hucht, Tate & Lyle (algemeen lid)

Saskia Hovinga (projectleider)

Meer nieuws

Op dinsdag 22 oktober 2024 organiseerden wij in samenwerking met Machevo en DMFI/HDN, een inspirerend werkbezoek bij GMV-lidbedrijf Marel Poultry in Boxmeer. De bijeenkomst bood een unieke blik achter de schermen van dit innovatieve bedrijf in de voedingsverwerkingsindustrie.

Lees verder
GMV
Nieuws

24/09/2024

5 minuten lezen

6 november 2024 | Food Safety Systems Day

Vorig jaar oktober organiseerden de verenigingen GMV, DMFI, Machevo & Bulk, en het Hygienic Design Network (HDN) met succes de tweede editie van de “Normendag”. Tijdens deze bijeenkomst stond de focus op enkele belangrijke verordeningen, normen en trends voor machines en installaties in de voedingsmiddelenindustrie. De grote opkomst bevestigde dat er in de markt een duidelijke behoefte is aan meer inzicht in regelgeving en praktische toepassingen daarvan.

Lees verder

In het kader van de samenwerking tussen de branches GMV, DMFI en Machevo nodigen wij de leden van deze drie verenigingen uit op 22 oktober 2024 voor een gezamenlijk bedrijfsbezoek aan GMV-lid Marel.

Lees verder