26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Overige

2024, 05 mei

1 minuut lezen

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie. Je leert de basisprincipes, waarom ze zo belangrijk zijn en hoe je ze toepast in je werk. Een expert deelt praktijkvoorbeelden en begeleidt je door de GMP Roadmap. Perfect voor operators, kwaliteitsmedewerkers en wie zich verder wil ontwikkelen. Wil jij de basisprincipes van Good Manufacturing Practices (GMP) onder de knie krijgen? Meld je dan nu aan voor de training GMP basis van UBIKK. ACADEMY. (De voucher korting is niet van toepassing op deze opleiding).

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Image by rawpixel.com on Freepik

 

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt. Met het thema Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie, staat kennisdeling over onderwerpen als machinebouw, voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement en techniek voor productie- en verwerkingslijnen centraal.

Lees verder