Wat moet de (food) operator in de toekomst kunnen?

2017, 24 januari

2 minuten lezen

We nodigen u graag uit voor de themabijeenkomst “Operator van de toekomst” op dinsdag 31 januari van 15 – 18 uur bij het FPTC te Zaandam.

 

Hierbij zult u in een drietal sessies meegenomen worden in en discussiëren over:

  • De trends van de technologie in de (voedings) industrie – door de heer Marcel van Haren van de FME /GMV
  • Wendbaar Vakmanschap, wat betekenen de ontwikkelingen in de voedingsmiddelen- en procestechniek voor de competenties van de operator van de toekomst? – door de heer Arry Verhage van de Human Capital Agenda Food
  • Toekomstbestendig personeelsbeleid: Noodzaak om op te leiden (inclusief rondleiding door de praktijkfaciliteit) – door bestuursleden van het FPTC

Hierna volgt een terugkoppeling van de opbrengst vanuit de verschillende groepen en conclusies voor betekenis daarvan voor ons als bedrijven in Noord-Holland.

De ideeën over de operator van de toekomst willen wij terug laten komen in de procestechniekopleidingen van het Regiocollege Zaanstreek Waterland.

We sluiten deze middag af met een hapje en een drankje.

 

Deelnemende bedrijven

ZOR, Loders Croklaan, Buteressence, Tate & Lyle, Van Wijngaarden, Exter Aroma, Sanquin, Hilton Meats, Cargill Cocoa, OLAM, Enci, Forbo, Cargill Soya, Cargill Multiseed, Randstad techniek, SWA PDZ.

En andere aanwezige bedrijven bij de themabijeenkomst: Pepsico ( Lays en Duijvis), Duijvis Wiener, Cono, Egmond Plastics

 

Als u en/of uw collega’s aanwezig willen zijn, kunt u zich via een mailbericht voor 27 januari aanmelden bij: saskiahovinga@swaen-projecten.nl.  U krijgt dan de bevestiging met het programma en de routebeschrijving

 

Hopelijk ontmoeten we elkaar op 31 januari,

 

Andre Overmars, ZOR (voorzitter)

Erica van Dijk, Loders Croklaan (secretaris)

Enno de Vries, Buteressence (penningmeester)

Nicole van der Hucht, Tate & Lyle (algemeen lid)

Saskia Hovinga (projectleider)

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder