Voucher 2022 tegen voedselverspilling

Overige

2022, 03 februari

1 minuut lezen

Bedrijven die aan de slag willen met innovaties voor een circulaire voedselketen kunnen gebruik maken van de voucherregeling van Samen Tegen Voedselverspilling. Doel van de voucherregeling is om bedrijven te stimuleren voedselverspilling te voorkomen of reduceren en voedselreststromen optimaal te verwaarden. Ondernemers en organisaties met een goed idee kunnen kennis en expertise of een financiële bijdrage ontvangen. Daarmee kunnen ze bijvoorbeeld hun concept verder ontwikkelen of een innovatie opschalen naar productieniveau.

De vouchers worden financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit, RVO, Rabobank etc. met ondersteuning van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen. Kennis en expertise wordt o.a. geleverd vanuit Wageningen University & Research. Met een voucher, waarvan de waarde ligt tussen 5.000 en 17.500 euro, wordt maximaal de helft van de kosten van het project vergoed. De andere helft draagt het bedrijf zelf bij.

De belangrijkste criteria waarop aanvragen worden beoordeeld: het voorstel moet zich primair richten op het tegengaan van voedselverspilling; het innovatieve karakter; en de potentiële impact die ermee gerealiseerd wordt. Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op de website van Samen tegen voedselverspilling.

Bron: https://samentegenvoedselverspilling.nl/bedrijven/voucherregeling/

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder