VMT Food Technology Event: gratis deelname voor leden GMV & FME Cluster Agri & Food

2015, 17 november

1 minuut lezen

image001Van Ontwerp tot Onderhoud. Dat is het thema van het VMT Food Technology Event op donderdag 3 december 2015 in De Verkadefabriek te Den Bosch.

Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op het ontwerp, installatie/oplevering en het beheer en onderhoud binnen Asset Management (AM) om hygiëne en voedselveiligheid te kunnen garanderen. Praktijkgerichte presentaties tonen zowel de technische aspecten als de niet technische aspecten binnen Hygiënisch Design en Asset Management. Kortom een evenement dat u niet mag missen!

Exclusief aanbod voor leden GMV & FME Cluster Agri & Food
Zij ontvangen 2 GRATIS toegangskaarten t.w.v. € 790. Neem dan wel uw klant uit de Foodsector mee. Klik op onderstaande button PROGRAMMA voor meer informatie over het programma. Of klik direct op de button INSCHRIJVEN om u aan te melden. LET OP: Alleen via deze link kunt u gebruik maken van dit exclusieve aanbod.

Programma   Inschrijven

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/05/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder