Van Ontwerp tot Onderhoud. Dat is het thema van het VMT Food Technology Event op donderdag 3 december 2015 in De Verkadefabriek te Den Bosch.
Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op het ontwerp, installatie/oplevering en het beheer en onderhoud binnen Asset Management (AM) om hygiëne en voedselveiligheid te kunnen garanderen. Praktijkgerichte presentaties tonen zowel de technische aspecten als de niet technische aspecten binnen Hygiënisch Design en Asset Management. Kortom een evenement dat u niet mag missen!
Exclusief aanbod voor leden GMV & FME Cluster Agri & Food
Zij ontvangen 2 GRATIS toegangskaarten t.w.v. € 790. Neem dan wel uw klant uit de Foodsector mee. Klik op onderstaande button PROGRAMMA voor meer informatie over het programma. Of klik direct op de button INSCHRIJVEN om u aan te melden. LET OP: Alleen via deze link kunt u gebruik maken van dit exclusieve aanbod.
Wil jij de basis van Good Manufacturing Practices (GMP) onder de knie krijgen? Werk je of wil je aan de slag in de voedingsmiddelen- of de aanverwante technische industrie? Dan is deze training GMP Basis Voeding & Techniek wat je zoekt.
Lees verderOp dinsdag 22 oktober 2024 organiseerden wij in samenwerking met Machevo en DMFI/HDN, een inspirerend werkbezoek bij GMV-lidbedrijf Marel Poultry in Boxmeer. De bijeenkomst bood een unieke blik achter de schermen van dit innovatieve bedrijf in de voedingsverwerkingsindustrie.
Lees verderVorig jaar oktober organiseerden de verenigingen GMV, DMFI, Machevo & Bulk, en het Hygienic Design Network (HDN) met succes de tweede editie van de “Normendag”. Tijdens deze bijeenkomst stond de focus op enkele belangrijke verordeningen, normen en trends voor machines en installaties in de voedingsmiddelenindustrie. De grote opkomst bevestigde dat er in de markt een duidelijke behoefte is aan meer inzicht in regelgeving en praktische toepassingen daarvan.
Lees verder