VMT Food Technology Event: gratis deelname voor leden GMV & FME Cluster Agri & Food

2015, 17 november

1 minuut lezen

image001Van Ontwerp tot Onderhoud. Dat is het thema van het VMT Food Technology Event op donderdag 3 december 2015 in De Verkadefabriek te Den Bosch.

Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op het ontwerp, installatie/oplevering en het beheer en onderhoud binnen Asset Management (AM) om hygiëne en voedselveiligheid te kunnen garanderen. Praktijkgerichte presentaties tonen zowel de technische aspecten als de niet technische aspecten binnen Hygiënisch Design en Asset Management. Kortom een evenement dat u niet mag missen!

Exclusief aanbod voor leden GMV & FME Cluster Agri & Food
Zij ontvangen 2 GRATIS toegangskaarten t.w.v. € 790. Neem dan wel uw klant uit de Foodsector mee. Klik op onderstaande button PROGRAMMA voor meer informatie over het programma. Of klik direct op de button INSCHRIJVEN om u aan te melden. LET OP: Alleen via deze link kunt u gebruik maken van dit exclusieve aanbod.

Programma   Inschrijven

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder