Versnellingshuis Nederland Circulair

Overige

2021, 01 november

1 minuut lezen

Als bedrijf of organisatie ben je bezig met circulair ondernemen. Maar waar begin je? Waar in je productieproces zit de meeste circulaire impact? Hoe selecteer je een circulaire aanbieder? En kan je in een getal vatten hoe circulair je organisatie al is?

Om dit soort vragen te beantwoorden, wil je kunnen meten hoe circulair een product, dienst, organisatie of keten is. Dit overzicht van het Versnellingshuis Nederland Circulair geeft zeventien instrumenten weer die je daarbij kunnen helpen. Het zijn niet de enige instrumenten, maar het biedt een startpunt. Deze tools richten zich op circulariteit in het bijzonder en niet op duurzaamheid in het algemeen (zoals LCAtools). Meer informatie vind je hier.

Bron: https://versnellingshuisce.nl/

Meer nieuws

Overige
Nieuws

22/05/2024

1 minuut lezen

6 Juni | Kennissessie Hygiëne en EMC in de elektrotechniek

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/05/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder