Versnellingshuis Nederland Circulair

Overige

2021, 01 november

1 minuut lezen

Als bedrijf of organisatie ben je bezig met circulair ondernemen. Maar waar begin je? Waar in je productieproces zit de meeste circulaire impact? Hoe selecteer je een circulaire aanbieder? En kan je in een getal vatten hoe circulair je organisatie al is?

Om dit soort vragen te beantwoorden, wil je kunnen meten hoe circulair een product, dienst, organisatie of keten is. Dit overzicht van het Versnellingshuis Nederland Circulair geeft zeventien instrumenten weer die je daarbij kunnen helpen. Het zijn niet de enige instrumenten, maar het biedt een startpunt. Deze tools richten zich op circulariteit in het bijzonder en niet op duurzaamheid in het algemeen (zoals LCAtools). Meer informatie vind je hier.

Bron: https://versnellingshuisce.nl/

Meer nieuws

GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder
GMV
Nieuws

25/07/2023

1 minuut lezen

Save The Date | 2 oktober 2023 Normen-Dag 2.0: Hygiëne

In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie.

Lees verder