Uw technologie geïntroduceerd in het buitenland?

2015, 01 december

3 minuten lezen

Wilt u nieuwe klanten en investeerders aantrekken? Uw producten en diensten positioneren in een grote groeimarkt? Nieuwe toepassingen vinden voor uw producten en diensten? Geïntroduceerd worden bij leidende bedrijven in de landbouw- en voedselketen in Europa?

De CSA Booster biedt u deze kansen door actief te bemiddelen tussen technologiebedrijven en de belangrijkste spelers in de agri-food keten.

De CSA Booster is een groot Europees programma van het European Institute of Technology (EIT), de nieuw opgezette Europese tegenhanger van het befaamde MIT in de Verenigde Staten. De CSA Booster treedt op actieve wijze op als makelaar tussen aanbieders van technologieën, innovaties en beheerspakketen en potentiële grote klanten in de agri-food keten. Dit doet de CSA Booster door met leidende bedrijven en de grote landbouw-sectororganisaties één op één in gesprek te gaan. Daarin worden hun ambities en uitdagingen verkend op het vlak van het ‘climate-proof’ en daarmee blijvend winstgevend maken van de bedrijfsvoering. Vervolgens bemiddelt de CSA Booster in het vinden van oplossingen op maat voor betreffende bedrijven / sector-organisaties. Momenteel lopen deze gesprekken al. Zo koppelt de CSA Booster op actieve en directe wijze uw producten en diensten aan een grote groeimarkt: die voor het klimaatbestendig maken van de landbouw- en voedselketen in Europa.

 

Positioneer uw producten en diensten in een grote groeimarkt

Alle producten en diensten die in de CSA Portfolio zijn opgenomen komen in aanmerking om gekoppeld te worden aan klanten uit de agri-food keten. Wilt u ook uw producten en diensten positioneren in deze nieuwe groeimarkt? Meld uw producten en diensten die bij kunnen dragen aan het klimaatbestendig maken van de agri-food keten aan door dit formulier in te vullen.

Bijkomende voordelen van het indienen van uw producten en diensten

De CSA Booster biedt technologie bedrijven ook ondersteuning om deze nieuwe markt te veroveren.

Ondervindt u belemmeringen op het gebied van wet- en regelgeving? Wilt u gebruik maken van (innovatie)subsidies? De CSA Booster kan u hierbij ondersteunen.

De voordelen voor u op een rij

  • Nieuwe klanten en partners vinden
  • Het subsidie-en beleidslandschap navigeren en optimaal benutten
  • Uw internationale bedrijfsprofiel versterken

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met FME, Marcel van Haren

Achtergrond CSA Booster

De Climate Smart Agriculture Booster (CSA Booster) biedt agri-food bedrijven en de landbouwsector op een eenvoudige manier toegang tot technologiën, innovaties en beheerspakketen die ze in staat stellen om het eigen bedrijf klimaatbestendig te maken. Voor u als technologiebedrijf betekent dit het positioneren van uw producten en diensten in een grote groeimarkt.

Doel daarbij is om voor een grote versnelling (boost) te zorgen in het klimaatbestendig (climate-smart) maken van agri-food bedrijven en de landbouwsector.

De CSA Booster stelt agri-food bedrijven en de landbouwsector in staat om:

  • de toegang tot grondstoffen zeker te stellen
  • hoge productieniveau’s te handhaven ondanks de toename van extreem weer en onvoorspelbare weerspatronen
  • de daaraan gerelateerde kosten te verlagen en
  • zo bij te dragen aan het financieel renemdent van de landbouwsector en agri-food bedrijven.

Tegelijkertijd komen agri-food bedrijven en de landbouwsector op die manier tegemoet aan de eisen die de samenleving en beleid stellen op het vlak van Maatschapelijk Verantwoord Ondernemen in het algemeen en het onderdeel klimaatverandering in het bijzonder. Zodoende kunnen agri-food bedrijven zich ook in de markt onderscheiden.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder