Uitnodiging Nederland – Oezbekistan business seminar

2016, 09 mei

1 minuut lezen

In mei komt een delegatie uit Oezbekistan naar Nederland. De delegatie bestaat uit vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel van Oezbekistan en investeerders van “Uzbek Industrial and Construction Bank” . De delegatie wil graag in contact komen met Nederlandse bedrijven met name uit de technologische industrie die interesse hebben in de Oezbeekse markt. Hiervoor organiseert de Kamer van Koophandel van Oezbekistan een speciale bijeenkomst. Na een kort officieel programma is er een netwerkmoment, waarop voldoende tijd is om leden van de delegatie persoonlijk te ontmoeten.

Woensdag 25 mei 2016 van 14:00 tot 17:30 uur
Hotel Van Der Valk,  Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen

Aanmelden kan via http://fd2.formdesk.com/rsbd/registrationuzbekseminar of stuur een e-mail naar  info@redstarconsulting.nl.

Vanaf 16:00 uur zal ook de Oezbeekse delegatie (overheid en bedrijfsleven) die van 23 t/m 27 mei Nederland bezoekt aanwezig zijn. De delegatie zal in die week onder andere GMV-leden, ministerie van Economische Zaken en universiteit Wageningen bezoeken.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder