Terugblik Captains of Processing Dinner 12 mei 2022

GMV

2022, 14 juni

1 minuut lezen

In de chique ambiance van de ‘Next Level’ congreszaal van de Evenementenhal Gorinchem genoten veertig directieleden en managers van een voortreffelijk Captains of Processing Dinner, georganiseerd door de Machevo & Bulk Vereniging, Easyfairs en Vakblad BULK. Na een succesvol debuut in 2019 moest het culinaire evenement vanwege de COVID-pandemie weliswaar een paar keer worden uitgesteld, maar op 12 mei kon iedereen weer van de partij zijn. Een gelegenheid die te baat is genomen. Aan de prachtig gedekte tafels ontsponnen zich levendige gesprekken over zowel persoonlijke als zakelijke aangelegenheden. Maar het hoofdonderwerp betrof de ontwikkelingen in de procesindustrie. Vanuit GMV was Eveliene Langedijk als panellid te gast. Onder leiding van dagvoorzitter en Machevo-bestuurslid Robert-Jan Steegman (Nestinox) bespraken de leden van het opiniepanel met de tafelgasten diverse trends, kansen en uitdagingen.

Vanuit GMV en Machevo zijn over en weer gesprekken op gang om ook meer samen te werken binnen de brancheverenigingen. Er zijn verschillende onderwerpen die onze gezamenlijke achterban aangaat. Meer hierover volgt.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder