Technologie voor verduurzaming voedsel

2016, 02 mei

1 minuut lezen

Op 14 juni organiseert Alliantie verduurzaming voedsel samen met het AgriFoodTech Platform over de rol van technologie bij verduurzaming in de voedselketen.

De Nederlande agrifoodketen is kennis- en technologie-intensief. Zowel in de land- en tuinbouw als in industrie, logistiek en consumentenbediening worden continu nieuwe technieken ingezet om efficiënter, preciezer, flexibeler en klantgerichter te kunnen werken. Van zadenveredeling tot drones over de akker, van melkrobots tot dierwelzijnsscans, van robotisering tot bio-raffinage, van forecasting tot online shoppen. Tijdens deze bijeenkomst kunnen stakeholders met elkaar in gesprek over de impact van nieuwe technieken in de agrifoodketen. Centraal staat hierbij de vraag hoe we open kunnen communiceren over de voor- en nadelen van nieuwe technieken. Uiteindelijk moet de communicatie afgestemd worden op de mensen die profijt hebben van deze ontwikkelingen

Datum:  Dinsdag 14 juni 2016
Tijd : 14.30 – 18.30 uur
Locatie: Lely International N.V. – Cornelis van der Lelylaan  – Maassluis
Aanmelden : secretariaat@verduurzamingvoedsel.nl

Deelname is kosteloos

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/05/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder