Technologie voor verduurzaming voedsel

2016, 02 mei

1 minuut lezen

Op 14 juni organiseert Alliantie verduurzaming voedsel samen met het AgriFoodTech Platform over de rol van technologie bij verduurzaming in de voedselketen.

De Nederlande agrifoodketen is kennis- en technologie-intensief. Zowel in de land- en tuinbouw als in industrie, logistiek en consumentenbediening worden continu nieuwe technieken ingezet om efficiënter, preciezer, flexibeler en klantgerichter te kunnen werken. Van zadenveredeling tot drones over de akker, van melkrobots tot dierwelzijnsscans, van robotisering tot bio-raffinage, van forecasting tot online shoppen. Tijdens deze bijeenkomst kunnen stakeholders met elkaar in gesprek over de impact van nieuwe technieken in de agrifoodketen. Centraal staat hierbij de vraag hoe we open kunnen communiceren over de voor- en nadelen van nieuwe technieken. Uiteindelijk moet de communicatie afgestemd worden op de mensen die profijt hebben van deze ontwikkelingen

Datum:  Dinsdag 14 juni 2016
Tijd : 14.30 – 18.30 uur
Locatie: Lely International N.V. – Cornelis van der Lelylaan  – Maassluis
Aanmelden : secretariaat@verduurzamingvoedsel.nl

Deelname is kosteloos

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder