Subsidies voor hightech innovatieprojecten

Overige

2020, 18 juni

1 minuut lezen

De Topsector HighTech & Materials heeft een aantal open oproepen voor innovatieprojecten op het snijvlak van Agri & Food en High Tech. Er zijn ondersteuningsmogelijkheden voor robotiseringsprojecten en sensortechnologieprojecten. Hierbij een overzicht:

Open Call agROBOfood
Het Horizon 2020 programma agroROBOfood ondersteunt mkb-ers in de agrifood sector bij innovatie-experimenten met robottechnologieën. Ondernemers kunnen projectvoorstellen indienen van 300.000 – 500.000 euro.

Samenwerking mens en robot: COTEMACO
Het Interreg programma COTEMACO beleidt mkb-ers in de voedselverwerkende industrie bij de invoering van collaboratieve digitaliseringstechnologieën voor robotica op de werkvloer.

Slimme sensortechnieken: voucherregelingen S3FOOD
S3FOOD ondersteunt voedselverwerkende mkb-bedrijven bij de modernisering van hun bedrijf. Ondernemers die met slimme sensortechnieken aan de slag willen kunnen gebruik maken van een voucherregeling.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder