Subsidieregeling Economie & Innovatie Noordoost Brabant open

Overige

2019, 27 maart

1 minuut lezen

Vanaf 20 maart kan weer subsidie worden aangevraagd voor innovatieprojecten die de agrifood sector in de regio Noordoost-Brabant versterken. Rechtspersonen of samenwerkingsverbanden kunnen voor projecten die zorgen voor met name versterking van de agrifood sector in de regio Noordoost-Brabant een subsidie ontvangen. De projecten zijn gericht op de sectoren transitie landbouw, klimaat en energie en de sector voeding en gezondheid. Ook andere sectoren kunnen in aanmerking komen voor subsidie.

De subsidieregeling is bedoeld om vernieuwende, innovatieve samenwerkingsprojecten voor het MKB aan te jagen. Het kan bijvoorbeeld gaan om haalbaarheidsstudies of om de ontwikkeling van prototypes of nieuwe diensten. De maximale subsidie per aanvraag bedraagt 50.000 euro, met een maximum van 50% van de totale kosten

Voor meer informatie raadpleeg de website van de Provincie Noord Brabant

Contactpersoon: Simon Maas: s.maas@agrifoodcapital.nl 

Meer nieuws

Overige
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
Overige
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder
Overige
Nieuws

22/05/2024

1 minuut lezen

6 Juni | Kennissessie Hygiëne en EMC in de elektrotechniek

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder