Studie naar de Bulgaarse voedselverwerkende industrie: uw input is van harte welkom

2016, 21 juli

1 minuut lezen

Bulgarije mapDe landbouwafdeling van de NL ambassade te Bulgarije gaat op korte termijn een marktstudie uitzetten die zich richt op de Bulgaarse voedselverwerkende industrie. Heeft u bepaalde voorkeuren, of cijfers die u graag onderzocht zou hebben, dan kunt u dat bij ons aangeven of direct bij de ambassade via SOF-LNV@minbuza.nl (t.a.v. mw. Doriana Milenkova), bij voorkeur in het Engels.

In de download vindt u het concept Structure Market survey food processing industry.

 

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt. Met het thema Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie, staat kennisdeling over onderwerpen als machinebouw, voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement en techniek voor productie- en verwerkingslijnen centraal.

Lees verder