Doel van het onderzoek is om een breed overzicht te geven van de Nederlandse agrosector. De onderzoekers geven op basis van data- en literatuuronderzoek informatie over onder meer economische indicatoren als toegevoegde waarde en werkgelegenheid, de ketenstructuur van verschillende producten, buitenlandse handel, verkoopkanalen en consumptie van voeding, structuurkenmerken van bedrijven in de gehele agroketen, inkomensontwikkelingen, bedrijvendynamiek in de keten, innovatie, de milieu-impact van landbouwproductie, evenals de bijdrage van de landbouw aan de duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties (SDG’s).
Bron: voor de samenvatting: https://www.wur.nl/nl/Onderzoek-Resultaten/Onderzoeksinstituten/Economic-Research/show-wecr/Staat-van-Landbouw-en-Voedsel-Trends-in-agrosector-stabiel.htm
Bron: voor het volledige rapport: https://vakbladvoedingsindustrie.nl/storage/app/media/Rapporten/rapporten%202022/01-januari/VOE-2022-JAN-WUR.pdf
Wil je als mkb’er profiteren van de nieuwste inzichten en technologieën in food processing? En ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan meedoen aan een project binnen Kennis op Maat (KoM)? Meld je dan aan voor dit gratis webinar!
Lees verderGMV heeft veel aandacht voor (digitale) veiligheid. Samen met publieke en private experts en samenwerkingspartners helpen we bij bewustwording, kennisdeling, het in kaart brengen van kwetsbaarheden, aan de slag te gaan met verbeteringen en het oefenen van beveiligingsincidenten.
Lees verderWil jij leren hoe je apparatuur en processen kwalificeert en valideert volgens GMP-normen? Of werk je al met commissioning-, kwalificatie- en validatieprotocollen en wil je je kennis verdiepen? Dan is deze praktijkgerichte training precies wat je zoekt!
Lees verder