SIAL Canada 2-4 mei 2017

2017, 24 februari

1 minuut lezen

Van 2 – 4 mei, 2017 zal in Toronto de SIAL Canada voedingsmiddelenvakbeurs plaatsvinden waaraan een wereldwijd netwerk van professionals in de voedingsmiddelenbranche zal deelnemen. SIAL CANADA heeft dit jaar de Europese Unie als eregast uitgenodigd onder leiding van Commissaris Phil Hogan samen met een bedrijvendelegatie van 60 deelnemers uit de EU.

Wat biedt SIAL aan Nederlandse bedrijven:

  • Gratis deelname EU paviljoen met product demonstratie
  • Gratis matchmaking
  • Netwerk receptie
  • Media exposure
  • Deelname CETA seminar

Mogelijkheid tot presenteren

EU is op zoek naar sprekers voor het paviljoen en seminars omtrent CETA/Food Safety etc. Indien u belangstelling heeft om te presenteren kunt u contact maken met Emily Hemmings:emily.hemmings@development-solutions.eu of Belen Castineira: belen@development-solutions.eu

INFORMATIE EN REGISTRATIE: https://ec.europa.eu/agriculture/events/commissioner-phil-hogan-official-visit-canada-1-452017_en

CONCEPT EU PROGRAMMA: https://ec.europa.eu/agriculture/sites/agriculture/files/events/2017/hogan-canada/agenda.pdf

ALGEMENE INFORMATIE SIAL CANADA: https://sialcanada.com/en/

 

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder