Sefa Project biedt Nederlandse ondernemingen kansen in Argentinië

2018, 06 februari

1 minuut lezen

Het Sefa Research Project 2018 biedt bedrijven en instellingen de kans om onderzoek te laten doen in Argentinië. De internationale oriëntatie van het Zuid-Amerikaanse land biedt mogelijkheden op het gebied van handel en investeringen, vooral op het gebied van de voedsel- en verpakkingsindustrie.

Nederland behoort tot de grootste investeerders in Argentinië en is ook een van de belangrijkste handelspartners van het land. Op dit moment brengt Sefa het Argentijnse ondernemingsklimaat in kaart. Dit wordt uitgevoerd door een team van zestien student consultants onder professionele begeleiding van BcG en Deloitte. Het project biedt bedrijven de kans om relaties te leggen in het land, de markt te analyseren of partners te zoeken.

Bedrijven die interesse hebben in de Argentijnse markt kunnen een op maat gemaakt onderzoek krijgen, afgestemd op de wensen van hun onderneming. Die mogelijkheden worden in een persoonlijk gesprek besproken. Meer informatie is te vinden op de website: www.sefaresearchproject.nl

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder