Save The Date | 2 oktober 2023 Normen-Dag 2.0: Hygiëne

GMV

2023, 25 juli

1 minuut lezen

In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie. Dit keer gericht op EU-verordeningen, die betrekking hebben op het ontwerpen, bouwen, onderhouden en gebruiken van technische installaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie.

Datum: Maandag 2 oktober 2023
Tijd: 12:30 – 18:00 uur
Locatie: Omnia – Wageningen University & Research, Hoge Steeg 2, Building 105, 6708 PH Wageningen

Aanmelden en toegangsprijs

Toegang tot deze inspirerende kennissessie is voor leden van DMFI-NBT, GMV, Machevo en HDN gratis. Voor overige bezoekers geldt een toegangsprijs van € 200,- per persoon. Wilt u er bij zijn? Scan dan snel de QR-code of schrijf u in via de website: Machevo.nl.

Download hier het volledig programma: Save-the-date-DMFI

 

 

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder