Samenwerking in Kennissessie Marketing en Communicatie: verhalen vertellen voor Technische Bedrijven

GMV

2024, 19 maart

1 minuut lezen

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

De bijeenkomst bood niet alleen een platform om inzichten te delen, maar illustreerde ook de kracht van samenwerking tussen deze verenigingen. Met een focus op duurzaamheid werd de discussie aangewakkerd over hoe technische bedrijven kunnen bijdragen aan een groenere toekomst.

Een hoogtepunt van de dag was de inspirerende presentatie van Rein Vogel, directeur van Twin Media, die praktische handvatten bood voor effectieve contentmarketing. Zijn inzichten zetten de aanwezigen aan tot actie, met velen die enthousiast zijn om de gepresenteerde tools toe te passen. Bekijk hier de presentatie van Rein Vogel.

Het EVMI-artikel van Ilse Reus biedt een terugblik op deze waardevolle dag, waarbij de nadruk ligt op de samenwerking tussen de betrokkenen en de concrete stappen die bedrijven kunnen nemen om hun verhaal kracht bij te zetten.

Houd onze berichten in de gaten voor toekomstige sessies.

Hieronder een kleine foto-impressie.

Meer nieuws

GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder
GMV
Nieuws

25/07/2023

1 minuut lezen

Save The Date | 2 oktober 2023 Normen-Dag 2.0: Hygiëne

In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie.

Lees verder