Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

GMV

2024, 26 februari

3 minuten lezen

GMV

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen. José de Wilde was al actief voor GMV vanuit het secretariaat. Maureen Wiersma is vorig jaar aangehaakt als projectmanager en Peter van der Linde is Eveliene Langedijk opgevolgd als branche directeur. Nieuw toegevoegd aan het team is Ina Teunisse als projectmedewerker communicatie. Zij zal de komende tijd onder andere werken aan het verfrissen en updaten van de website voor onze communicatie doeleinden. En lopende dit jaar zal er een nieuwsbrief aan gekoppeld worden.

Nu het team compleet is, kan er invulling gegeven worden aan de ambities van de vereniging die onder andere voortvloeien uit de samenwerkingsverbanden.

Mediapartner Alea Publishers, vakblad EVMI

Om zichtbaar te zijn in de markt is GMV een samenwerkingsverband aangegaan met Alea Publishers, uitgever van o.a. het vakblad EVMI. Met Alea Publishers heeft GMV een krachtig mediapartner om ideeën over technologie, machinebouw voor food, en de rol van Nederlandse bedrijven, bij een groot publiek van professionals bekend te maken. Het eerste gezamenlijk event: “Marketing & Communicatie” zal plaatsvinden op 29 februari in De Bilt. Daarnaast zijn we achter de schermen bezig met de invulling voor een sessie op de Food Tech in mei 2024.

DMFI, GMV en MACHEVO

Het succes van de Normendag in 2023 heeft de besturen van de organiserende verenigingen (DMFI, GMV en Machevo) nader tot elkaar gebracht. Inzichten zijn tijdens een strategische sessie ook daadwerkelijk benoemd aan de hand van de propeller-methode waaruit gebleken is dat de verenigingen complementair zijn aan elkaar. Hoe mooi is het dan om vanuit zo’n positief vertrekpunt daadwerkelijk ‘ja’ tegen elkaar te zeggen en intensiever samen te gaan werken?

Meerwaarde

Door samen te werken versterken we elkaar en creëren we meer toegevoegde waarde voor de leden. Hiermee bundelen we onze krachten, zijn we sterker en vergroten we de impact in de lobby richting overheid. We bewaken kwaliteit in de sector door wet- en regelgeving, en normen te volgen en behouden we vakinhoudelijke kennis door mensen op te leiden. Daarnaast zorgen we voor verbinding door het organiseren van (kennis)events voor een groter dynamisch netwerk.

Events

Evenementen vanuit de verenigingen zullen opengesteld worden voor elkaars leden. Denk aan de eerder genoemde Marketing en Communicatie event gepland op 29 februari 2024 in de Bilt.  De Food Tech 2024 in Den Bosch en de Normendag 3.0 die vanaf 2024 de volgende titel mee krijgt: Normendag 3.0: ‘Food Systems Safety Day’ (FSSD). Dit event zal plaatsvinden op 6 november 2024, wederom in Wageningen.

Artikel EVMI

Kortom, Samenwerken! Benieuwd naar het verhaal achter de samenwerking? Ontdek hoe DMFI, GMV en Machevo tot deze samenwerking zijn gekomen in het EVMI-artikel ‘Belangenverenigingen benutten synergie’.

Klik op onderstaande afbeelding om het EVMI-artikel te lezen.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder
GMV
Nieuws

25/07/2023

1 minuut lezen

Save The Date | 2 oktober 2023 Normen-Dag 2.0: Hygiëne

In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie.

Lees verder