‘samenwerken is de toekomst om er uit te halen wat er in zit!’

2015, 02 september

2 minuten lezen

foto NonaGraag wil ik mezelf voorstellen als nieuwe stagiaire van FME en Fedecom. Ik ben Nona Speur student van de opleiding Food, Commerce and Technologie in Delft. Deze opleiding richt zich vooral op het ontwikkelen, produceren en verkopen van voedingsmiddelen. Mijn hart ligt in het mee denken aan nieuwe ideeën voor in de toekomst om uiteindelijk behoeftes op het gebied van voedsel in de wereld te vervullen.
Door in een organisatie intensief samen te werken en open te staan voor nieuwe ideeën kunnen in de toekomst veel doelen bereikt worden. FME en FEDECOM staan samenwerking en innovatie centraal. Daarbij is de snel groeiende markt op het gebied van technologie speciaal en daar zullen in de toekomst nog veel vernieuwingen komen.
Vanuit dit oogpunt ga ik tijdens mijn stage een onderzoek doen naar waar kansen liggen voor de technologie industrie om uiteindelijk meer waarde te creëren voor de consument. Dit kan gedaan worden door middel van verschillende ketens te identificeren en te kijken naar trends en ontwikkelingen.

Tot slot is het belangrijk een aantal ketens nauwkeurig uit diepen op het gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen de technologische industrie. Leren is belangrijk van uit de praktijk met personen die intensief met dit onderwerp werken en met elkaar verschillende doelen willen bereiken. Graag zou ik dan ook met u als ervaringsdeskundige contact willen opnemen voor meer informatie en gesprekken op dit vakgebied. Het doel is om uiteindelijk kansen voor de technologische industrie binnen de agrifoodsector in kaart te brengen. Samenwerken dat is de toekomst, om er uit te halen wat er in zit!

Meer nieuws

Leden
Nieuws

04/10/2021

1 minuut lezen

Nieuwe innovatie’s X-ray technologie

GMV-lid Marel houdt zich bezig met duurzaamheid. In hun innovatiecentrum in Boxmeer gebruiken zij speciale Xray technologie en doen microbiologisch onderzoek als onderdeel van hun missie om biologische verontreiniging in primaire en secundaire processen te verminderen. Door innovatieve, eenvoudig te reinigen oplossingen te ontwerpen, proberen hun ingenieurs niet alleen voedselverontreiniging en -verspilling te verminderen, maar ook om de arbeid, het water en de energie die nodig zijn voor bediening en reiniging te minimaliseren.

Lees verder

De Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Tweejaarlijks wordt er een prijs uitgereikt in de categorie Grootbedrijf, MKB en een Plaquette voor ondernemingen die uitblinken in duurzaam ondernemerschap.

Lees verder
GMV
Nieuws

04/10/2021

1 minuut lezen

Food Technology 1 en 2 december 2021, Den Bosch

Vakblad EVMI en Mikrocentrum organiseren op 1 en 2 december het nieuwe evenement Food Technology. De locatie is de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Lees verder