‘samenwerken is de toekomst om er uit te halen wat er in zit!’

2015, 02 september

2 minuten lezen

foto NonaGraag wil ik mezelf voorstellen als nieuwe stagiaire van FME en Fedecom. Ik ben Nona Speur student van de opleiding Food, Commerce and Technologie in Delft. Deze opleiding richt zich vooral op het ontwikkelen, produceren en verkopen van voedingsmiddelen. Mijn hart ligt in het mee denken aan nieuwe ideeën voor in de toekomst om uiteindelijk behoeftes op het gebied van voedsel in de wereld te vervullen.
Door in een organisatie intensief samen te werken en open te staan voor nieuwe ideeën kunnen in de toekomst veel doelen bereikt worden. FME en FEDECOM staan samenwerking en innovatie centraal. Daarbij is de snel groeiende markt op het gebied van technologie speciaal en daar zullen in de toekomst nog veel vernieuwingen komen.
Vanuit dit oogpunt ga ik tijdens mijn stage een onderzoek doen naar waar kansen liggen voor de technologie industrie om uiteindelijk meer waarde te creëren voor de consument. Dit kan gedaan worden door middel van verschillende ketens te identificeren en te kijken naar trends en ontwikkelingen.

Tot slot is het belangrijk een aantal ketens nauwkeurig uit diepen op het gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen de technologische industrie. Leren is belangrijk van uit de praktijk met personen die intensief met dit onderwerp werken en met elkaar verschillende doelen willen bereiken. Graag zou ik dan ook met u als ervaringsdeskundige contact willen opnemen voor meer informatie en gesprekken op dit vakgebied. Het doel is om uiteindelijk kansen voor de technologische industrie binnen de agrifoodsector in kaart te brengen. Samenwerken dat is de toekomst, om er uit te halen wat er in zit!

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder