‘samenwerken is de toekomst om er uit te halen wat er in zit!’

2015, 02 september

2 minuten lezen

foto NonaGraag wil ik mezelf voorstellen als nieuwe stagiaire van FME en Fedecom. Ik ben Nona Speur student van de opleiding Food, Commerce and Technologie in Delft. Deze opleiding richt zich vooral op het ontwikkelen, produceren en verkopen van voedingsmiddelen. Mijn hart ligt in het mee denken aan nieuwe ideeën voor in de toekomst om uiteindelijk behoeftes op het gebied van voedsel in de wereld te vervullen.
Door in een organisatie intensief samen te werken en open te staan voor nieuwe ideeën kunnen in de toekomst veel doelen bereikt worden. FME en FEDECOM staan samenwerking en innovatie centraal. Daarbij is de snel groeiende markt op het gebied van technologie speciaal en daar zullen in de toekomst nog veel vernieuwingen komen.
Vanuit dit oogpunt ga ik tijdens mijn stage een onderzoek doen naar waar kansen liggen voor de technologie industrie om uiteindelijk meer waarde te creëren voor de consument. Dit kan gedaan worden door middel van verschillende ketens te identificeren en te kijken naar trends en ontwikkelingen.

Tot slot is het belangrijk een aantal ketens nauwkeurig uit diepen op het gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen de technologische industrie. Leren is belangrijk van uit de praktijk met personen die intensief met dit onderwerp werken en met elkaar verschillende doelen willen bereiken. Graag zou ik dan ook met u als ervaringsdeskundige contact willen opnemen voor meer informatie en gesprekken op dit vakgebied. Het doel is om uiteindelijk kansen voor de technologische industrie binnen de agrifoodsector in kaart te brengen. Samenwerken dat is de toekomst, om er uit te halen wat er in zit!

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder