Nieuw meldpunt Russische inval Oekraïne

FME

2022, 02 maart

1 minuut lezen

FME en GMV maken zich grote zorgen om de Russische militaire inval in #Oekraïne. We volgen de situatie nauwlettend en de belangrijkste prioriteit is dat alle medewerkers van bedrijven in het betreffende gebied veilig zijn. Op de korte termijn houden we rekening met een terugloop van de export van machines en technologie. De gevolgen voor de Nederlandse industrie zijn natuurlijk afhankelijk van de duur van het conflict en de duur en ernst van de sancties.

Om inzicht te krijgen in de gevolgen voor de technologische industrie van de Russische inval en de opgelegde sancties heeft FME een #meldpunt geopend. Vanuit GMV kunnen hier ook de meldingen worden gedaan.

Ervaart jouw bedrijf nadelige gevolgen naar aanleiding van deze situatie of heb je vragen of zorgen? Meld het ons via de link!

Bron: https://www.fme.nl/fme-opent-meldpunt-russische-inval-oekraine

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder