Profileer jouw bedrijf op het Paviljoen ‘The AgriFoodTech Innovators Hub, powered by Fedecom en GMV’

2016, 28 juli

3 minuten lezen

Agrifood-button-INCLUSIEF4Graag attenderen wij je op deze nieuwe vakbeurs met congres op 14 en 15 december in Den Bosch.

AgriFoodTech is dé vakbeurs rond High Tech oplossingen in AgriFood. Gedurende twee dagen brengen we ‘High Tech & ICT’ en ‘Agri & Food’ samen. De vakbeurs wordt ondersteund door een uitgebreid lezingenprogramma vanuit de exposanten. Ook vindt beide dagen op dezelfde locatie in een parallelprogramma het AgriFoodTech Congres plaats, met een aansprekend lezingenprogramma. Het congres wordt door het AgriFoodTech Platform georganiseerd.

Door de intensieve koppeling van toeleveranciers, machinebouwers en gebruikers kunnen we samenwerking in de keten stimuleren en verbeteren. Met als gevolg dat we innovaties kunnen laten accelereren. Tevens ontstaat er een geweldig platform waar we gebruikers kunnen laten zien waar toe we in staat zijn met High Tech & ICT. Er ontstaan nieuwe economische en maatschappelijke kansen. Door samenwerking kan dit omgezet worden in een hogere toegevoegde waarde. Op deze manier blijft Nederland toonaangevend.

Toon ook jouw innovatieve bedrijf op de beursvloer en laat zien:

  • Wat je kunt betekenen binnen de gehele keten
  • Dat je open staat om samen te werken
  • Dat je nieuwe economische kansen samen wil verzilveren
  • Dat je betrokken bent bij maatschappelijke vraagstukken
  • Dat je samen internationaal voorop wil blijven lopen

Doel

  1. Effectiever en efficiënter produceren – meer met minder!
  2. Hogere toegevoegde waarde – hoogwaardiger voedsel gericht op gezondheid, smaak en gemak
  3. Internationaal leiderschap behouden of uitbreiden

Exposantenprofiel AgriFoodTech o.a.:

  • Toeleveranciers voor machine- en apparatenbouw (o.a. robotica, vision, sensoren, software, materialen & coatings, motion & drives, grijpers en componenten)
  • Machine- en apparatenbouwers Food & Agri
  • Verpakkingsmachines
  • Software, Big Data en IoT
  • Dienstverleners & leveranciers voor systeemintegratie, klimaatbeheersing en verlichting
  • Food Technologie: gentechnologie, zaadveredeling, eiwittransitie, 3D printen en food design
  • Onderwijs- en kennisinstellingen

Wat mag u verder verwachten?

  • Expositie van 150 specialistische bedrijven en kennisinstellingen
  • Uitgebreid congresprogramma & (internationale) meet & match
  • Complete exposantenpakketten

Opzet Paviljoen ‘The AgriFoodTech Innovators Hub, powered by Fedecom en GMV’

In samenwerking met GMV & Fedecom biedt het Mikrocentrum exclusief voor de GMV & Fedecom leden een plaats op het Paviljoen ‘The AgriFoodTech Innovators Hub, powered by Fedecom en GMV’. Via displaytafels staat jouw bedrijf in het middelpunt van de beurs om gemakkelijk connecties te maken met innovaties vanuit de industrie, potentiële nieuwe medewerkers en kennisinstellingen.

Dus geef jouw innovaties een boost en exposeer op The AgriFoodTech Innovators Hub, powered by Fedecom en GMV Paviljoen!

Het paviljoen bestaat uit 10 displaytafels. Tussen de standjes komen diverse zitjes te staan waar je jouw relaties en toeleveranciers kunt uitnodigen. Het geheel wordt afgegrensd met oranje vloerbedekking. Standnummers en exacte locatie op de beursvloer zijn terug te vinden op de plattegrond. Klik hier. Het gaat om de stands 125A tot en met 125J.

Prijs exposeren met displaytafel: 1.000 euro exclusief BTW. Zie bijgevoegd aanmeldformulier en document met verdere info over de tafeldisplay.

Aanmelden stand: Is een displaytafel onvoldoende om je te profileren? Je kunt ook een (standaard) stand afnemen. Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie? Kijk ook op www.agrifoodtech.nl of neem contact op met Timo van Leent, Mikrocentrum.

AF16_banner_560x100_animated

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt. Met het thema Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie, staat kennisdeling over onderwerpen als machinebouw, voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement en techniek voor productie- en verwerkingslijnen centraal.

Lees verder