Oproep voor Seed Money Projecten 2021 geopend

Overige

2020, 23 oktober

1 minuut lezen

Bedrijven die hun internationale activiteiten willen vergroten, kunnen daar steun voor krijgen in de vorm van Seed Money Projecten. In deze projecten staat het opbouwen van nieuwe internationale netwerken centraal. Ook de haalbaarheid van nieuwe internationale productieketens kunnen in een Seed Money Project verkend worden. In te dienen projecten moeten passen binnen de Kennis- en Innovatieagenda Landbouw, Water, Voedsel.

Vanaf vorige week is de oproep voor nieuwe projecten geopend. Bij de indiening van een projectvoorstel wordt de indiener gevraagd een kort filmpje maken waarin de aanvrager ingaat op het belang van het onderwerp van het project, het beoogde vervolg op het project en de samenstelling van het consortium.

Meer informatie de Seed Money Projecten 2021

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn met Seed Money Projecten? Lees dan het artikel over de SMP in Brazilie, waar Nederlandse en Braziliaanse bedrijven met elkaar aan de slag zijn gegaan om de sojateelt in Brazilie te verduurzamen met Nederlandse precisietechnologie.

Meer nieuws

Overige
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
Overige
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder
Overige
Nieuws

22/05/2024

1 minuut lezen

6 Juni | Kennissessie Hygiëne en EMC in de elektrotechniek

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder