Ontmoet de Ghanese Agri & Food bedrijven

2017, 20 april

1 minuut lezen

Zakendoen in en met Ghana? Op 8 mei 2017 bezoekt een groep Ghanese en Keniaanse agri en food bedrijven Nederland. Deze bedrijven zijn op zoek naar machines voor het verpakken en processen van fruit en groente, kipverwerking en aquacultuur. Dit kan concrete business kansen opleveren voor de Nederlandse machinebouw industrie. Wil je je eerst oriënteren en kennis maken? Kom dan naar het seminar waarin de business tussen Nederland en Ghana centraal staat. Na afloop is er een matchmaking en kan met individuele Ghanese bedrijven gesproken worden.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door GMV samen met NABC (Netherlands African Business Council)

Wie-wat-waar-wanneer

Waar
Datum: 8 mei
Locatie: FME, Zilverstraat 69 in Zoetermeer

Wie
Op de website van NABC is een overzicht te vinden van de Ghanese en Keniaanse bedrijven die op 8 mei aanwezig zullen zijn.

Wat & Wanneer
13.00 – 14.45 uur: Seminar ‘Business tussen Ghana en Nederland’
15.00 – 18.00 uur: Matchmaking met Ghanese en Keniaanse bedrijven.

Inschrijving

Op de website van NABC kun je je aanmelden. Er worden geen deelnemerskosten in rekening gebracht. Er geldt echter een no-show fee van €80,-

 

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder