Ontdek samenwerkingskansen in California

2018, 10 januari

1 minuut lezen

Nederland en California kunnen veel van elkaar leren op het gebied van Agri & Food Tech. Beide regio’s zijn vooroplopers in kennisontwikkeling binnen dit domein en kunnen elkaar versterken om maatschappelijke uitdagingen zoals de droogte in California aan te pakken. Daarnaast kunnen wij als Nederland veel leren van het innovatie ecosysteem in California waar accelerators, incubators en private investeerders een belangrijke rol spelen. RVO organiseert een kennis-en technologie innovatie missie van 25 tot en met 29 maart 2018. Deze missie valt samen met de Salinas Agtech Summit, wat onderdeel vormt van het programma.

De focus thema’s van de missie zijn:

  • Robotics / automation
  • Data collectie / Data Analysis
  • Smart Irrigation
  • Vertical Farming / Greenhouse Technology

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie zijn € 250 per persoon excl. btw en reis- & verblijfkosten.

Voor het concept programma en meer informatie raadpleeg de RVO website. Aanmelden kan tot 12 januari 2018.

FME/GMV zal ook deelnemen aan de missie om te inventariseren welke meerjarige samenwerkingskansen er liggen voor FME/GMV leden.

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder