NWGD Dry Trophy innovatie-prijs

2016, 06 september

1 minuut lezen

De Vereniging Nederlandse Werkgroep Drogen (NWGD) heeft de Dry Trophy innovatie-prijs ingesteld voor de meest opmerkelijke vernieuwing op het gebied van droogtechnologie. Aan de prijs is een bedrag verbonden van 1.250 euro.

Het NWGD-bestuur wil met de Dry Trophy spraakmakende ontwikkelingen op het gebied van droogtechnologie voor het voetlicht brengen en stimuleren. De inzendingen voor de prijs worden beoordeeld op onder meer innovativiteit, duurzaamheid, marktpotentie en de toegevoegde waarde voor de gebruiker. De inzendingstermijn sluit op maandag 10 oktober 2016. De inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die bestaat uit voorzitter David Hollestelle (IP&D Experts, secretaris NWGD), Marnix Morskate (process operations RFC, FrieslandCampina), Perry Verberne (directie Van Beek Schroeftransport) en Jos Verleg (hoofdredactie BULK). De Dry Trophy 2016 wordt uitgereikt tijdens het NWGD-jaarsymposium op 21 november 2016 in hotel De Wereld in Wageningen.

Voor meer informatie zie het reglement.

Inlichtingen: David Hollestelle; contact@ipdexperts.com, tel. +31 (0)6 1315 5612.

GEA SDA SprayDryer-Absorber-Rotary-atomizer

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/05/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder