NEVAT op bezoek bij GMV-lid JFPT-Foodlife in Zwolle

2015, 05 mei

1 minuut lezen

JFPT 29 aprilDe NEVAT System Suppliers hadden op 29 april jl. hun ledenvergadering in Raalte, aansluitend trok de hele groep naar Zwolle om een kijkje te gaan nemen bij GMV lid JFPT-Foodlife. Directeur Patrick Jansen van JFPT had er echt werk van gemaakt met een aangeklede showroom en heerlijke hapjes en drankjes.

In een korte presentatie vertelde Patrick over het ontstaan van JFPT, begonnen als groenteboer, doorgegroeid naar een verkoopagent voor machines voor groenteverwerking. Ondertussen heeft JFPT al 24 verschillende eigen machines ontwikkeld en in productie. Na de presentatie van Patrick vertelde Marcel van Haren (FME/GMV) over de ontwikkelingen in het FME Cluster Agri & Food.

Het kijkje in de werkplaats was het hoogtepunt voor de NEVAT leden, zo konden ze zien hoe de machines werden gemaakt en hoe zij hier mogelijk als toeleveranciers een rol in zouden kunnen spelen. Met de groeistuipen van JFPT een welkome aanvulling om de groei te kunnen versnellen, er zijn dan ook veel visitekaartjes uitgewisseld voor vervolgafspraken.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder