NEVAT op bezoek bij GMV-lid JFPT-Foodlife in Zwolle

2015, 05 mei

1 minuut lezen

JFPT 29 aprilDe NEVAT System Suppliers hadden op 29 april jl. hun ledenvergadering in Raalte, aansluitend trok de hele groep naar Zwolle om een kijkje te gaan nemen bij GMV lid JFPT-Foodlife. Directeur Patrick Jansen van JFPT had er echt werk van gemaakt met een aangeklede showroom en heerlijke hapjes en drankjes.

In een korte presentatie vertelde Patrick over het ontstaan van JFPT, begonnen als groenteboer, doorgegroeid naar een verkoopagent voor machines voor groenteverwerking. Ondertussen heeft JFPT al 24 verschillende eigen machines ontwikkeld en in productie. Na de presentatie van Patrick vertelde Marcel van Haren (FME/GMV) over de ontwikkelingen in het FME Cluster Agri & Food.

Het kijkje in de werkplaats was het hoogtepunt voor de NEVAT leden, zo konden ze zien hoe de machines werden gemaakt en hoe zij hier mogelijk als toeleveranciers een rol in zouden kunnen spelen. Met de groeistuipen van JFPT een welkome aanvulling om de groei te kunnen versnellen, er zijn dan ook veel visitekaartjes uitgewisseld voor vervolgafspraken.

Meer nieuws

Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder