Mogelijkheden Colombia RVO

GMV

2022, 05 april

1 minuut lezen

Op 2 en 3 november 2022 wordt er in Colombia het 20e Nationale Pluimvee Congres gehouden. Ben je geïnteresseerd in zakendoen in Colombia of om zaken uit te breiden dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Holland Lounge.

De Colombiaanse sectororganisatie FENAVI organiseert het congres, in combinatie met een beurs. Het is uitgegroeid tot het belangrijkste evenement in Colombia op dit gebied. Het is ook dé ontmoetingsplaats van het nationale en internationale bedrijfsleven dat actief is in de Colombiaanse pluimveesector.

De beurs is vooral bedoeld voor Nederlandse bedrijven op het gebied van:

  • genetica/uitgangsmateriaal;
  • stalinrichting;
  • diervoeders;
  • broedmachines en -systemen (incl. automatisering en ventilatie);
  • sorteermachines;
  • slacht- en verwerkingstechnologie;
  • drink- en voersystemen;
  • klimaattechnologie/ opslag en koeltransport

De beurs trekt 2.800 deelnemers en ruim 140 standhouders uit binnen- en buitenland. Het is een goede mogelijkheid om bedrijven en organisaties in Colombia en de regio kennis te laten maken met Nederlandse kennis en technologie.

De pluimveesector doet flinke investeringen in modernisering en uitbreiding van de capaciteit. De gunstige ligging, verschillende agro-ecologische zones, het open handelsklimaat en de rijke cultuur maken Colombia tot een goede handelspartner voor Nederlandse bedrijven.
De Nederlandse Ambassade richt een Holland Lounge in. Voor meer informatie over deelname volg deze link.

Meer nieuws

GMV
Nieuws

25/07/2023

1 minuut lezen

Save The Date | 2 oktober 2023 Normen-Dag 2.0: Hygiëne

In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

14/06/2022

1 minuut lezen

Terugblik Captains of Processing Dinner 12 mei 2022

In de chique ambiance van de ‘Next Level’ congreszaal van de Evenementenhal Gorinchem genoten veertig directieleden en managers van een voortreffelijk Captains of Processing Dinner, georganiseerd door de Machevo & Bulk Vereniging, Easyfairs en Vakblad BULK.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/04/2022

2 minuten lezen

Nieuw lid: SMC

SMC Nederland heeft vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. Het bedrijf biedt oplossingen voor de automatisering van productieprocessen in de industriesector. Daarnaast verzorgt het ook technische opleidingen en trainingen voor klanten, distributeurs  en techniekdocenten.

Lees verder