Mocon Den Bosch: Veel aandacht voor AgriFood, Verpakken en Logistiek

2015, 01 mei

1 minuut lezen

Mocon 2015Op initiatief van FEDA, de branchevereniging voor aandrijftechniek en industriële automatisering, was het FME Cluster Agri & Food op 22 april jl. present op de Mocon in Den Bosch. Op deze beurs was veel aandacht voor de thema’s AgriFood, Verpakken en Logistiek. Zowel op de stands als in een inspirerend lezingenprogramma midden op de beursvloer vertelden FEDA en FME leden over de recente trends en ontwikkelingen. FEDA is één van de 17 deelnemende branches in het FME Cluster Agri & Food.

De dag werd afgetrapt door André Kuipers, via een ruim uur durend inspirerend verhaal over zijn ruimtreis ervaringen, liet hij veel voorbeelden van op de beurs te vinden technologische ontwikkelingen zien die hun oorsprong hadden in de ruimtevaart. Centraal in het lezingenprogramma gedurende de dag stonden onderwerpen als robotisering, hygiënisch ontwerpen, verlaging energieverbruik en sensor/vision technologie. Rode draad in veel lezingen was Smart Industry, of het nu ging om melkrobots, verpakken en palletiseren of het hygiënisch ontwerpen van machines. Het hele programma is nog terug te vinden op de website van de Mocon.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder