Maureen de Haan, nieuwe project manager GMV

2016, 01 september

1 minuut lezen

Aangenaam, ik ben Maureen de Haan en start per 1 september als project manager bij GMV. Sinds september 2015 ben ik afgestudeerd als Economisch Geograaf aan de Universiteit Utrecht en tijdens de laatste fase van mijn studie heb ik een half jaar stage gelopen bij the Netherlands Office For Science and Technology in San Francisco. Gedurende die periode heb ik onderzoek gedaan naar stadslandbouw en heb ik kennis opgedaan over technologische ontwikkelingen in de agri-en food sector.

De eerste periode ga ik onder andere aan de slag met het PIB Programma voor Canada en zal ik ook betrokken zijn bij de organisatie van GMV themabijeenkomsten.  Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan met mijn werkzaamheden en leuke nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Ik hoop snel met jullie kennis te maken!

Maureen de Haan

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt. Met het thema Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie, staat kennisdeling over onderwerpen als machinebouw, voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement en techniek voor productie- en verwerkingslijnen centraal.

Lees verder