Matchmaking Day WUR

GMV

2021, 01 november

2 minuten lezen

28 oktober 2021 werd er door de Wageningen University & Research (WUR) een Matchmaking Day Sustainability georganiseerd.

Om ons aan te passen aan klimaatverandering, deze te voorkomen of de negatieve gevolgen ervan te beperken, is een transitie richting een circulaire en klimaatrobuuste samenleving noodzakelijk. De ambitie staat en is door WUR vormgegeven in het kennisbasisprogramma ‘Circulair en Klimaatneutraal’.

Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd om in dialoog met belanghebbenden uit beleid, bedrijfsleven en samenleving te onderzoeken hoe kennis en resultaten uit projecten van de WUR het best ten nut gemaakt kunnen worden voor een circulaire en klimaatrobuuste samenleving en wat er in het programma nog moet gebeuren om dit te realiseren.

Vanuit GMV Dutch Food Systems heeft onze directeur Eveliene Langedijk daar een keynote speech gegeven over hoe onze leden en GMV samen met het thema duurzaamheid bezig zijn. Samenwerken in de keten is daar een belangrijk onderdeel van. Omdat kennis zich op diverse plekken bevind, is het samenbrengen hiervan cruciaal. Transparantie, durven doen, vertrouwen en openheid vormen de basis om naar nieuwe samenwerkingsvormen in de keten te gaan.

Afsluiter was om vooral met elkaar in gesprek te blijven, kijk om je heen en zie waar en hoe we samen kunnen optrekken richting meer duurzame organisaties, en uiteindelijk een duurzamere wereld voor iedereen.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder