Matchmaking Day WUR

GMV

2021, 01 november

2 minuten lezen

28 oktober 2021 werd er door de Wageningen University & Research (WUR) een Matchmaking Day Sustainability georganiseerd.

Om ons aan te passen aan klimaatverandering, deze te voorkomen of de negatieve gevolgen ervan te beperken, is een transitie richting een circulaire en klimaatrobuuste samenleving noodzakelijk. De ambitie staat en is door WUR vormgegeven in het kennisbasisprogramma ‘Circulair en Klimaatneutraal’.

Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd om in dialoog met belanghebbenden uit beleid, bedrijfsleven en samenleving te onderzoeken hoe kennis en resultaten uit projecten van de WUR het best ten nut gemaakt kunnen worden voor een circulaire en klimaatrobuuste samenleving en wat er in het programma nog moet gebeuren om dit te realiseren.

Vanuit GMV Dutch Food Systems heeft onze directeur Eveliene Langedijk daar een keynote speech gegeven over hoe onze leden en GMV samen met het thema duurzaamheid bezig zijn. Samenwerken in de keten is daar een belangrijk onderdeel van. Omdat kennis zich op diverse plekken bevind, is het samenbrengen hiervan cruciaal. Transparantie, durven doen, vertrouwen en openheid vormen de basis om naar nieuwe samenwerkingsvormen in de keten te gaan.

Afsluiter was om vooral met elkaar in gesprek te blijven, kijk om je heen en zie waar en hoe we samen kunnen optrekken richting meer duurzame organisaties, en uiteindelijk een duurzamere wereld voor iedereen.

Meer nieuws

GMV
Nieuws

25/07/2023

1 minuut lezen

Save The Date | 2 oktober 2023 Normen-Dag 2.0: Hygiëne

In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

14/06/2022

1 minuut lezen

Terugblik Captains of Processing Dinner 12 mei 2022

In de chique ambiance van de ‘Next Level’ congreszaal van de Evenementenhal Gorinchem genoten veertig directieleden en managers van een voortreffelijk Captains of Processing Dinner, georganiseerd door de Machevo & Bulk Vereniging, Easyfairs en Vakblad BULK.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/04/2022

2 minuten lezen

Nieuw lid: SMC

SMC Nederland heeft vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. Het bedrijf biedt oplossingen voor de automatisering van productieprocessen in de industriesector. Daarnaast verzorgt het ook technische opleidingen en trainingen voor klanten, distributeurs  en techniekdocenten.

Lees verder