Marktrapport Rusland: kansen in de voedselverwerkende industrie

Overige

2021, 06 december

1 minuut lezen

Hoe ziet de voedselverwerkende industrie in Rusland eruit en welke kansen biedt dat aan Nederlandse bedrijven? De Russische voedingsmiddelenindustrie ontwikkelt zich in hoog tempo. Verwacht wordt dat de voedselproductie richting 2030 zal toenemen met ruim 133%, en dat de voedselexport in 2035 US$ 28,5 miljard zal bedragen. De landbouw- en voedselverwerkende industrie worden momenteel fors gemoderniseerd om beter te voldoen aan de vraag van de consument. Deze moderniseringstrend biedt veel kansen aan Nederlandse bedrijven.

In opdracht van RVO en de Nederlandse ambassade in Moskou heeft Bilfinger Tebodin Rusland een studie uitgevoerd naar de voedselverwerkende industrie in Rusland. Het bijbehorende rapport geeft inzicht in de belangrijkste gegevens en trends van de Russische agrovoedingssector, de economische omgeving en de wetgeving. Ook gaat het in op kansen en uitdagingen voor Nederlandse bedrijven in dit marktsegment.

Via de link vindt u een samenvatting van het rapport ‘FoodTech industries in Russia’ en daar is ook het volledige rapport op te vragen.

https://www.rvo.nl/onderwerpen/internationaal-ondernemen/landenoverzicht/rusland/zakelijke-kansen/marktrapport-rusland-kansen-de-voedselverwerkende-industrie

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder