Market Visit Turkije: Eurasia Food Tech 2016 november 1 @ 08:00 – november 5 @ 17:00

2016, 09 september

2 minuten lezen

Netherlands Agro, Food & Technology Centre (NAFTC) verzorgt in samenwerking met NXT Group of companies een marktbezoek aan Istanbul van dinsdag 1 november tot en met zaterdag 5 november 2016 voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de zuivel sector.

Het marktbezoek biedt bedrijven kwalitatief hoogwaardige kennis- en informatieoverdracht, kennismaking met concrete potentiële zaken/handelspartners en een beursbezoek in Turkije.

Waarom Turkije?
Het is geen geheim dat de economische potentie van Turkije enorm is. Met bijna 80 miljoen inwoners, waarvan de helft onder de 30, biedt het land voor Nederlandse bedrijven interessante exportmogelijkheden. De voorspelde gemiddelde GDP groei van 5,2{79a1d8301988f39a8c3c8f67223bbd83ba5671ad737bd97a5fd6a78f8aad5391} bevestigd dat Turkije op weg is om een economische grootmacht te worden. Deze combinatie van beurzen en individuele afspraken biedt u inzicht in de vele facetten van de Turkse markt.

Eurasia Food Tech 2016
De combinatie van Food Tech Eurasia met Eurasia Packaging heeft geleid tot de grootse zuivel- en zuivelverpakking beurs van de regio. Dit jaar zijn er naast Dairy tech een aantal nieuwe secties toegevoegd aan de beurs: Cold chain voor de volledige gekoelde opslag en logistiek en Sweettech, special voor het verpakken van chocolade tot gedroogd fruit en gebak. Eurasia Foodtech verwacht de bezoekersaantallen van vorige jaar (51.000) royaal te overtreffen door het toevoegen van deze nieuwe secties.

Programma
Tijdens dit marktbezoek bezoekt u zowel Eurasia Food Tech 2016. Daarnaast faciliteren we een aantal 1-op-1 afspraken met sector gerelateerde partners / klanten en / of instanties op locatie.

Dit marktbezoek biedt u de mogelijkheid om de kansen op de Turkse markt te verkennen en te netwerken met relevante instanties, potentiële partners en klanten.

Klik hier voor het conceptprogramma van dit marktbezoek.

Registratie
De kosten voor deelname bedragen € 1950,- (excl. BTW) per persoon voor leden van NAFTC Turkije en €2250,- (excl. BTW) per persoon voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief reis-en verblijfskosten en persoonlijke uitgaven. TIP:  Wij helpen u graag bij de aanvraag van een SIB-missievoucher van de RVO. Hierdoor ontvangt u € 1.500,- subsidie! Neem voor meer informatie en registratie contact op met Nicole de Borst (nicole@naftc.nl, T: 079 – 353 1390). De uiterste inschrijfdatum is 30 september 2016.

 

Meer nieuws

GMV
Nieuws

01/09/2020

2 minuten lezen

Het belang van FoodSwitch

Om de economie post-COVID-19 te stimuleren lanceert het kabinet op Prinsjesdag waarschijnlijk een nieuw initiatief: het Groeifonds. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het programma FoodSwitch dat goede kans maakt hieruit te worden gefinancierd. FoodSwitch genereert nieuw verdienvermogen uit de noodzakelijk verduurzaming van de wereldwijde voedselproductie. Deze duurzaamheidsswitch biedt een unieke kans voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Lees verder
Leden
Nieuws

27/08/2020

2 minuten lezen

Reintjes Systems ontwikkelt automatische kratten uitvouwmachine

Een automatische kratten uitvouwmachine als arbeids- en tijdsvriendelijke oplossing voor het openvouwen van allerlei soorten kratten. Dat was het idee van Joost Reintjes, eigenaar van start-up onderneming Reintjes Systems. Eind juni 2019 startte Joost met de ontwikkeling van dit zelfbedachte plan. 1 jaar later is Reintjes Systems druk bezig met de realisatie van de eerste verkochte machine aan een gerenommeerde groenteteler.

Lees verder
Leden
Nieuws

26/08/2020

2 minuten lezen

Mki-subsidie om leren en ontwikkelen te stimuleren

Jouw medewerkers zijn de sleutel van het succes van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen. Zo blijf je als werkgever aantrekkelijk en blijven jouw medewerkers voorop als de vakmensen van de toekomst. Maar leren is niet altijd makkelijk: onvoldoende tijd, te weinig capaciteit of een gebrek aan geld staat een leven lang ontwikkelen soms in de weg.

Lees verder