Lever jouw bedrijfsprofiel aan voor de NL Smart Food Manufacturing special

Overige

2021, 06 december

2 minuten lezen

Levert of werkt jouw bedrijf aan sleuteltechnologie innovaties voor de voedsel(verwerkende) sector? Dan kun je kosteloos worden opgenomen in de NL Smart Food Manufacturing special. Hierin worden vele hoogwaardige Nederlandse bedrijven van industrie tot aan MKB en startups uit de food tech sector voorgesteld. Het beste dat Nederland te bieden heeft!  

Laten zien wat Nederland te bieden heeft op het gebied van Smart Food Technology
De Topsector Agri Food en FME ondersteunen én zijn trots op de Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn in de foodtech en inspelen op thema’s als duurzaamheid, gezondheid en verspilling. Met de special zetten we de Nederlandse kennis en kunde op het gebied van Smart Food Manufacturing internationaal op de kaart. Deze wordt nationaal en internationaal wijd verspreid. Ook komt in deze gids informatie over wat we onder Smart Food Manufacturing verstaan, welke technologieën, samenwerkingen en innovaties we ontwikkelen in de sector en een doorkijkje naar de toekomst.   

Nieuwsgierig naar hoe het special magazine eruit kan komen te zien? Bekijk dan de recent verschenen Smart Farming Special over Nederlandse technologieën en innovaties in akkerbouw, veeteelt en aquacultuur.  

Lever nu je in input!
Jouw bedrijfsprofiel aanleveren kan via deze link. De deadline voor het inleveren van het formulier is 17 december. 

Om je hele profiel goed in de gids te krijgen, vragen we je om separaat een email te sturen met het bedrijfslogo en een foto van de technologie of de toepassing . Stuur deze uiterlijk 17 december naar lwv@fme.nl. 

Meer nieuws

GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder
GMV
Nieuws

25/07/2023

1 minuut lezen

Save The Date | 2 oktober 2023 Normen-Dag 2.0: Hygiëne

In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie.

Lees verder