Lever jouw bedrijfsprofiel aan voor de NL Smart Food Manufacturing special

Overige

2021, 06 december

2 minuten lezen

Levert of werkt jouw bedrijf aan sleuteltechnologie innovaties voor de voedsel(verwerkende) sector? Dan kun je kosteloos worden opgenomen in de NL Smart Food Manufacturing special. Hierin worden vele hoogwaardige Nederlandse bedrijven van industrie tot aan MKB en startups uit de food tech sector voorgesteld. Het beste dat Nederland te bieden heeft!  

Laten zien wat Nederland te bieden heeft op het gebied van Smart Food Technology
De Topsector Agri Food en FME ondersteunen én zijn trots op de Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn in de foodtech en inspelen op thema’s als duurzaamheid, gezondheid en verspilling. Met de special zetten we de Nederlandse kennis en kunde op het gebied van Smart Food Manufacturing internationaal op de kaart. Deze wordt nationaal en internationaal wijd verspreid. Ook komt in deze gids informatie over wat we onder Smart Food Manufacturing verstaan, welke technologieën, samenwerkingen en innovaties we ontwikkelen in de sector en een doorkijkje naar de toekomst.   

Nieuwsgierig naar hoe het special magazine eruit kan komen te zien? Bekijk dan de recent verschenen Smart Farming Special over Nederlandse technologieën en innovaties in akkerbouw, veeteelt en aquacultuur.  

Lever nu je in input!
Jouw bedrijfsprofiel aanleveren kan via deze link. De deadline voor het inleveren van het formulier is 17 december. 

Om je hele profiel goed in de gids te krijgen, vragen we je om separaat een email te sturen met het bedrijfslogo en een foto van de technologie of de toepassing . Stuur deze uiterlijk 17 december naar lwv@fme.nl. 

Meer nieuws

Overige
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
Overige
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder
Overige
Nieuws

22/05/2024

1 minuut lezen

6 Juni | Kennissessie Hygiëne en EMC in de elektrotechniek

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder