Lever jouw bedrijfsprofiel aan voor de NL Smart Food Manufacturing special

Overige

2021, 06 december

2 minuten lezen

Levert of werkt jouw bedrijf aan sleuteltechnologie innovaties voor de voedsel(verwerkende) sector? Dan kun je kosteloos worden opgenomen in de NL Smart Food Manufacturing special. Hierin worden vele hoogwaardige Nederlandse bedrijven van industrie tot aan MKB en startups uit de food tech sector voorgesteld. Het beste dat Nederland te bieden heeft!  

Laten zien wat Nederland te bieden heeft op het gebied van Smart Food Technology
De Topsector Agri Food en FME ondersteunen én zijn trots op de Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn in de foodtech en inspelen op thema’s als duurzaamheid, gezondheid en verspilling. Met de special zetten we de Nederlandse kennis en kunde op het gebied van Smart Food Manufacturing internationaal op de kaart. Deze wordt nationaal en internationaal wijd verspreid. Ook komt in deze gids informatie over wat we onder Smart Food Manufacturing verstaan, welke technologieën, samenwerkingen en innovaties we ontwikkelen in de sector en een doorkijkje naar de toekomst.   

Nieuwsgierig naar hoe het special magazine eruit kan komen te zien? Bekijk dan de recent verschenen Smart Farming Special over Nederlandse technologieën en innovaties in akkerbouw, veeteelt en aquacultuur.  

Lever nu je in input!
Jouw bedrijfsprofiel aanleveren kan via deze link. De deadline voor het inleveren van het formulier is 17 december. 

Om je hele profiel goed in de gids te krijgen, vragen we je om separaat een email te sturen met het bedrijfslogo en een foto van de technologie of de toepassing . Stuur deze uiterlijk 17 december naar lwv@fme.nl. 

Meer nieuws

Overige
Nieuws

06/12/2021

1 minuut lezen

Marktrapport Rusland: kansen in de voedselverwerkende industrie

Hoe ziet de voedselverwerkende industrie in Rusland eruit en welke kansen biedt dat aan Nederlandse bedrijven? De Russische voedingsmiddelenindustrie ontwikkelt zich in hoog tempo. Verwacht wordt dat de voedselproductie richting 2030 zal toenemen met ruim 133%, en dat de voedselexport in 2035 US$ 28,5 miljard zal bedragen.

Lees verder
Overige
Nieuws

01/11/2021

2 minuten lezen

FNLI-jaarbijeenkomst 2021

Op donderdag 14 oktober vond de FNLI-Jaarbijeenkomst 2021 plaats. Voor veel van de circa 200 aanwezigen een bijzondere bijeenkomst. Naast een inhoudelijk programma was er namelijk ruimte voor FNLI-leden en genodigden om elkaar na een lange periode weer eens te ontmoeten en te spreken. “Elkaar na zo’n lange tijd in levenden lijve te spreken, daar was ik echt aan toe” was een veelgehoorde reactie.

Lees verder

Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.

Lees verder