Lever jouw bedrijfsprofiel aan voor de NL Smart Farming special

FME

2021, 22 juni

1 minuut lezen

De Topsector Agri Food en FME ondersteunen Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn in de Agri Food sector. Door het ontwikkelen van NL Smart Farming special wordt de Nederlandse kennis en kunde internationaal op de kaart gezet. Mag jouw oplossing niet ontbreken? Lever dan jouw bedrijfsprofiel aan.

Kosteloos opgenomen worden

Levert jouw bedrijf producten of diensten op het gebied van sleuteltechnologieën voor de akkerbouw, veeteelt of aquacultuur? Dan kun je kosteloos worden opgenomen in de NL Smart Farming special. Hierin worde vele hoogwaardige Nederlandse bedrijven uit de agri-sector voorgesteld. Het beste dat Nederland te bieden heeft! De gids wordt nationaal en internationaal wijd verspreid.

Meld je aan!

De deadline voor het inleveren van het formulier is 7 juli 2021.

Tevens verzoeken we je om separaat een email te sturen met het bedrijfslogo en een foto van de technologie of de toepassing daarvan in je bedrijf. Deze kun je voor 7 juli mailen naar lwv@fme.nl.

 

Meer nieuws

FME
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
FME
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder