Levenmiddelenindustrie zoekt tijdelijk operators

GMV

2020, 06 april

1 minuut lezen

FNLI is de branchevereniging van de levensmiddelenindustrie, in de afgelopen weken zijn we extra veel in contact met elkaar. In deze hectische tijd wordt er in de levensmiddelensector alles uit de kast gehaald om de voedselproductie op peil te houden. Sommige bedrijven hebben op dit moment te maken met (tijdelijke) personeelstekorten vanwege een extra grote vraag óf een hoog ziekteverzuim, allemaal gerelateerd aan de coronacrisis.

Bij GMV leden, machinebouwers voor de voedsel- en verpakkingsindustrie zijn wellicht mensen tijdelijk beschikbaar die vanwege internationale reisbeperkingen of anderszins ingezet zouden kunnen worden om de tijdelijke tekorten aan o.a. operators in de levensmiddelenindustrie op te vangen.

FNLI heeft samen met de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) een actie op touw gezet waar GMV graag bij aansluit. Als er bedrijven uit de GMV achterban mensen beschikbaar hebben om de tekorten aan operators in de levensmiddelenindustrie tijdelijk op te vangen, meld dit dan even bij het GMV team: via gmv@fme.nl dan brengen wij je in contact met het SOL coördinatiepunt.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder