Levenmiddelenindustrie zoekt tijdelijk operators

GMV

2020, 06 april

1 minuut lezen

FNLI is de branchevereniging van de levensmiddelenindustrie, in de afgelopen weken zijn we extra veel in contact met elkaar. In deze hectische tijd wordt er in de levensmiddelensector alles uit de kast gehaald om de voedselproductie op peil te houden. Sommige bedrijven hebben op dit moment te maken met (tijdelijke) personeelstekorten vanwege een extra grote vraag óf een hoog ziekteverzuim, allemaal gerelateerd aan de coronacrisis.

Bij GMV leden, machinebouwers voor de voedsel- en verpakkingsindustrie zijn wellicht mensen tijdelijk beschikbaar die vanwege internationale reisbeperkingen of anderszins ingezet zouden kunnen worden om de tijdelijke tekorten aan o.a. operators in de levensmiddelenindustrie op te vangen.

FNLI heeft samen met de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) een actie op touw gezet waar GMV graag bij aansluit. Als er bedrijven uit de GMV achterban mensen beschikbaar hebben om de tekorten aan operators in de levensmiddelenindustrie tijdelijk op te vangen, meld dit dan even bij het GMV team: via gmv@fme.nl dan brengen wij je in contact met het SOL coördinatiepunt.

Meer nieuws

GMV
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder