Internet of Things… Wat staat ons te gebeuren en wat zijn de laatste ontwikkelingen? Van 21-23 maart vindt in Dublin het internationale congres ‘Internet of Things for Food’ plaats. Centraal staan de ontwikkelingen van nieuwe machines, robotisering, blockchain, de connectie hiertussen. Wat is de impact van IoT op Food?
FME levert een bijdrage in de vorm van een keynote door Jacqueline van Oosten over ons Nederlandse AgriFoodTech ecosysteem waarin we innovatie kunnen versnellen in thema’s zoals Personalised Nutrition. Daarbij organiseert zij samen met Sjaak Wolfert van Wageningen UR een workshop met de titel ‘Towards Personalised Food Chains’. Hierin kunnen deelnemers de eerste stappen zetten richting een gepersonaliseerde voedselketen.
Technologie is de rode draad door de keten heen. Vernieuwende technologie kan ketens veranderen en vernieuwen. Wil je actief deelnemen een aan de slag met Internet of Things in de food keten, kom dan ook naar het congres of bel met Jacqueline voor een persoonlijke opdracht.
GMV-lid GEERLOFS, specialist in industriële koeltechniek en klimaattechniek, heeft zich aangesloten bij de internationale SYCLEF-groep. Deze stap markeert de eerste strategische operatie van SYCLEF in Nederland en vormt het begin van een nieuwe groeifase in de Benelux.
Lees verderOns lidbedrijf OMVE Lab & Pilot Equipment heeft een belangrijke stap gezet in haar groeistrategie met de opening van een nieuw bedrijfspand aan de Boteyken 217 in De Meern.
Lees verderInteractieve workshop over machineveiligheid in de foodsector op 12 november 2025 in Woerden. Voor ontwerpers, bouwers, gebruikers en toeleveranciers. Meld je snel aan, beperkt aantal plaatsen!
Lees verder