Internet of Things… Wat staat ons te gebeuren en wat zijn de laatste ontwikkelingen? Van 21-23 maart vindt in Dublin het internationale congres ‘Internet of Things for Food’ plaats. Centraal staan de ontwikkelingen van nieuwe machines, robotisering, blockchain, de connectie hiertussen. Wat is de impact van IoT op Food?
FME levert een bijdrage in de vorm van een keynote door Jacqueline van Oosten over ons Nederlandse AgriFoodTech ecosysteem waarin we innovatie kunnen versnellen in thema’s zoals Personalised Nutrition. Daarbij organiseert zij samen met Sjaak Wolfert van Wageningen UR een workshop met de titel ‘Towards Personalised Food Chains’. Hierin kunnen deelnemers de eerste stappen zetten richting een gepersonaliseerde voedselketen.
Technologie is de rode draad door de keten heen. Vernieuwende technologie kan ketens veranderen en vernieuwen. Wil je actief deelnemen een aan de slag met Internet of Things in de food keten, kom dan ook naar het congres of bel met Jacqueline voor een persoonlijke opdracht.
Wil je als mkb’er profiteren van de nieuwste inzichten en technologieën in food processing? En ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan meedoen aan een project binnen Kennis op Maat (KoM)? Meld je dan aan voor dit gratis webinar!
Lees verderGMV heeft veel aandacht voor (digitale) veiligheid. Samen met publieke en private experts en samenwerkingspartners helpen we bij bewustwording, kennisdeling, het in kaart brengen van kwetsbaarheden, aan de slag te gaan met verbeteringen en het oefenen van beveiligingsincidenten.
Lees verderWil jij leren hoe je apparatuur en processen kwalificeert en valideert volgens GMP-normen? Of werk je al met commissioning-, kwalificatie- en validatieprotocollen en wil je je kennis verdiepen? Dan is deze praktijkgerichte training precies wat je zoekt!
Lees verder