Van 30 mei tot 2 juni vindt de 23e editie van de Food & Bev Tec plaats in Teheran. Deze toonaangevende beurs in Iran is met name interessant voor bedrijven die actief zijn in de toelevering aan de verwerkende industrie, waaronder potato, vegetable, meat/poultry processing, dairy/liquids, confectionery, snacks, packing & packaging en ingredients.
Bij voldoende interesse organiseert FME een Holland Paviljoen op deze beurs. De voordelen van een Holland Paviljoen:
– Ondersteuning vanuit de organisatie, wij nemen jouw organisatie uit handen!
– Gemeenschappelijke centrale lounge
– Ruimte voor promotie eigen producten en diensten
– Professionele standbouw en uitstraling
– Delen contacten en kennis tussen de deelnemers
– Holland netwerkreceptie in samenwerking met diverse partijen
– Gezamenlijke promotie
– Lagere totale deelnamekosten
Mocht je interesse hebben dan kun je dit vrijblijvend kenbaar maken bij FME Internationaal Ondernemen: Nicole de Borst, E: nicole.de.borst@fme.nl of T: 079 353 13 90.
Vanwege de grote interesse en de korte optie-tijd die ons gegeven is, ontvangen wij graag vóór 8 februari a.s. bericht. Over prijzen, locatie op de beurs en andere voorwaarden word je uiteraard naderhand geïnformeerd waarna je definitief kunt aan-/afmelden.
Op woensdag 4 juni 2025 kwamen de leden van de GMV samen voor een inspirerende middag tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV), die dit keer plaatsvond bij Rademaker BV in Culemborg.
Lees verderOp woensdag 4 juni ben je als GMV-lid van harte welkom bij onze Algemene Leden Vergadering op een wel heel interessante plek: Rademaker in Culemborg. We combineren het nuttige met het aangename – een korte ALV, een inspirerende keynote over AI in de praktijk, een exclusieve rondleiding én natuurlijk tijd om bij te praten tijdens de borrel. Mis het niet!
Lees verderVanaf deze maand verwelkomen wij ZTI Smart Machines als nieuw lid van GMV. Als brancheorganisatie zetten we ons in voor een toekomstbestendige, slimme en duurzame agrofoodketen – en daar past ZTI perfect bij. Hun innovatieve oplossingen op het snijvlak van techniek en voedselverwerking dragen bij aan efficiëntere en mensvriendelijkere processen in de keten.
Lees verder