Inspiratiesessie SFI: ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’ 11 november 2021

Overige

2021, 01 november

1 minuut lezen

Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.

Drie sprekers delen hun visie op dit onderwerp:

  • Marca Wauben – professor Intercellular Communication (UU).
  • Agni Kalfagianni – associate Professor of Transnational Sustainability Governance (Copernicus Institute of Sustainable Development).
  • Ernst Worrell – professor of Energy, Resources & Technological Change (Copernicus Institute of Sustainable Development).

De inspiratiesessie heeft een hybride vorm. De live versie wordt gehouden bij Food Tech Brainport in Helmond.  Daarnaast vindt de sessie online plaats via YouTube (de link wordt kort voor het evenement gedeeld).

In de live-versie kunnen de deelnemers na afloop een infomarkt bezoeken of een rondleiding krijgen door de verwerkingshal van Food Tech Brainport.

Programma
13.30 – 13.50 uur    Aankomst
14.00 – 16.00 uur    Inspiratiesessie
16.00 – 17.30 uur    Infomarkt, rondleiding, drinks & bites

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@sfifood.nl.

Bronvermelding: https://topsectoragrifood.nl/

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder