Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.
Drie sprekers delen hun visie op dit onderwerp:
De inspiratiesessie heeft een hybride vorm. De live versie wordt gehouden bij Food Tech Brainport in Helmond. Daarnaast vindt de sessie online plaats via YouTube (de link wordt kort voor het evenement gedeeld).
In de live-versie kunnen de deelnemers na afloop een infomarkt bezoeken of een rondleiding krijgen door de verwerkingshal van Food Tech Brainport.
Programma
13.30 – 13.50 uur Aankomst
14.00 – 16.00 uur Inspiratiesessie
16.00 – 17.30 uur Infomarkt, rondleiding, drinks & bites
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@sfifood.nl.
Bronvermelding: https://topsectoragrifood.nl/
Vanaf deze maand verwelkomen wij ZTI Smart Machines als nieuw lid van GMV. Als brancheorganisatie zetten we ons in voor een toekomstbestendige, slimme en duurzame agrofoodketen – en daar past ZTI perfect bij. Hun innovatieve oplossingen op het snijvlak van techniek en voedselverwerking dragen bij aan efficiëntere en mensvriendelijkere processen in de keten.
Lees verderWil je als mkb’er profiteren van de nieuwste inzichten en technologieën in food processing? En ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan meedoen aan een project binnen Kennis op Maat (KoM)? Meld je dan aan voor dit gratis webinar!
Lees verderGMV heeft veel aandacht voor (digitale) veiligheid. Samen met publieke en private experts en samenwerkingspartners helpen we bij bewustwording, kennisdeling, het in kaart brengen van kwetsbaarheden, aan de slag te gaan met verbeteringen en het oefenen van beveiligingsincidenten.
Lees verder