Inspiratiesessie SFI: ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’ 11 november 2021

Overige

2021, 01 november

1 minuut lezen

Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.

Drie sprekers delen hun visie op dit onderwerp:

  • Marca Wauben – professor Intercellular Communication (UU).
  • Agni Kalfagianni – associate Professor of Transnational Sustainability Governance (Copernicus Institute of Sustainable Development).
  • Ernst Worrell – professor of Energy, Resources & Technological Change (Copernicus Institute of Sustainable Development).

De inspiratiesessie heeft een hybride vorm. De live versie wordt gehouden bij Food Tech Brainport in Helmond.  Daarnaast vindt de sessie online plaats via YouTube (de link wordt kort voor het evenement gedeeld).

In de live-versie kunnen de deelnemers na afloop een infomarkt bezoeken of een rondleiding krijgen door de verwerkingshal van Food Tech Brainport.

Programma
13.30 – 13.50 uur    Aankomst
14.00 – 16.00 uur    Inspiratiesessie
16.00 – 17.30 uur    Infomarkt, rondleiding, drinks & bites

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@sfifood.nl.

Bronvermelding: https://topsectoragrifood.nl/

Meer nieuws

Overige
Nieuws

01/11/2021

2 minuten lezen

FNLI-jaarbijeenkomst 2021

Op donderdag 14 oktober vond de FNLI-Jaarbijeenkomst 2021 plaats. Voor veel van de circa 200 aanwezigen een bijzondere bijeenkomst. Naast een inhoudelijk programma was er namelijk ruimte voor FNLI-leden en genodigden om elkaar na een lange periode weer eens te ontmoeten en te spreken. “Elkaar na zo’n lange tijd in levenden lijve te spreken, daar was ik echt aan toe” was een veelgehoorde reactie.

Lees verder
GMV
Nieuws

01/11/2021

2 minuten lezen

Matchmaking Day WUR

28 oktober 2021 werd er door de Wageningen University & Research (WUR) een Matchmaking Day Sustainability georganiseerd. Om ons aan te passen aan klimaatverandering, deze te voorkomen of de negatieve gevolgen ervan te beperken, is een transitie richting een circulaire en klimaatrobuuste samenleving noodzakelijk. De ambitie staat en is door WUR vormgegeven in het kennisbasisprogramma 'Circulair en Klimaatneutraal'.

Lees verder
GMV
Nieuws

01/11/2021

1 minuut lezen

Versnellingshuis Nederland Circulair

Als bedrijf of organisatie ben je bezig met circulair ondernemen. Maar waar begin je? Waar in je productieproces zit de meeste circulaire impact? Hoe selecteer je een circulaire aanbieder? En kan je in een getal vatten hoe circulair je organisatie al is?

Lees verder