Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.
Drie sprekers delen hun visie op dit onderwerp:
De inspiratiesessie heeft een hybride vorm. De live versie wordt gehouden bij Food Tech Brainport in Helmond. Daarnaast vindt de sessie online plaats via YouTube (de link wordt kort voor het evenement gedeeld).
In de live-versie kunnen de deelnemers na afloop een infomarkt bezoeken of een rondleiding krijgen door de verwerkingshal van Food Tech Brainport.
Programma
13.30 – 13.50 uur Aankomst
14.00 – 16.00 uur Inspiratiesessie
16.00 – 17.30 uur Infomarkt, rondleiding, drinks & bites
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected].
Bronvermelding: https://topsectoragrifood.nl/
GMV-lid GEERLOFS, specialist in industriële koeltechniek en klimaattechniek, heeft zich aangesloten bij de internationale SYCLEF-groep. Deze stap markeert de eerste strategische operatie van SYCLEF in Nederland en vormt het begin van een nieuwe groeifase in de Benelux.
Lees verderOns lidbedrijf OMVE Lab & Pilot Equipment heeft een belangrijke stap gezet in haar groeistrategie met de opening van een nieuw bedrijfspand aan de Boteyken 217 in De Meern.
Lees verderInteractieve workshop over machineveiligheid in de foodsector op 12 november 2025 in Woerden. Voor ontwerpers, bouwers, gebruikers en toeleveranciers. Meld je snel aan, beperkt aantal plaatsen!
Lees verder