Inspiratiesessie SFI: ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’ 11 november 2021

Overige

2021, 01 november

1 minuut lezen

Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.

Drie sprekers delen hun visie op dit onderwerp:

  • Marca Wauben – professor Intercellular Communication (UU).
  • Agni Kalfagianni – associate Professor of Transnational Sustainability Governance (Copernicus Institute of Sustainable Development).
  • Ernst Worrell – professor of Energy, Resources & Technological Change (Copernicus Institute of Sustainable Development).

De inspiratiesessie heeft een hybride vorm. De live versie wordt gehouden bij Food Tech Brainport in Helmond.  Daarnaast vindt de sessie online plaats via YouTube (de link wordt kort voor het evenement gedeeld).

In de live-versie kunnen de deelnemers na afloop een infomarkt bezoeken of een rondleiding krijgen door de verwerkingshal van Food Tech Brainport.

Programma
13.30 – 13.50 uur    Aankomst
14.00 – 16.00 uur    Inspiratiesessie
16.00 – 17.30 uur    Infomarkt, rondleiding, drinks & bites

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@sfifood.nl.

Bronvermelding: https://topsectoragrifood.nl/

Meer nieuws

Ontdek hoe handelsmissies bedrijven helpen de wereld te veroveren! Uit onderzoek van het CBS blijkt dat deelname aan handelsmissies de kans vergroot dat bedrijven gaan handelen met of investeren in het bezochte land.

Lees verder
GMV
Nieuws

05/05/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder

Op 18 & 19 juni 2024 zal Food Waste Free United (met belangrijke partners) de internationale conferentie 'Op weg naar halvering van voedselverspilling in Europa' organiseren bij CHV Noordkade Veghel.

Lees verder