Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.
Drie sprekers delen hun visie op dit onderwerp:
De inspiratiesessie heeft een hybride vorm. De live versie wordt gehouden bij Food Tech Brainport in Helmond. Daarnaast vindt de sessie online plaats via YouTube (de link wordt kort voor het evenement gedeeld).
In de live-versie kunnen de deelnemers na afloop een infomarkt bezoeken of een rondleiding krijgen door de verwerkingshal van Food Tech Brainport.
Programma
13.30 – 13.50 uur Aankomst
14.00 – 16.00 uur Inspiratiesessie
16.00 – 17.30 uur Infomarkt, rondleiding, drinks & bites
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@sfifood.nl.
Bronvermelding: https://topsectoragrifood.nl/
In navolging van de voorgaande, succesvolle Normen-dag organiseren brancheverenigingen Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI-NBT), GMV Dutch Food Systems en Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met Hygienic Design Network (HDN) op 2 oktober 2023 bij Wageningen University & Research een nieuwe kennissessie.
Lees verderIn de chique ambiance van de ‘Next Level’ congreszaal van de Evenementenhal Gorinchem genoten veertig directieleden en managers van een voortreffelijk Captains of Processing Dinner, georganiseerd door de Machevo & Bulk Vereniging, Easyfairs en Vakblad BULK.
Lees verderSMC Nederland heeft vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. Het bedrijf biedt oplossingen voor de automatisering van productieprocessen in de industriesector. Daarnaast verzorgt het ook technische opleidingen en trainingen voor klanten, distributeurs en techniekdocenten.
Lees verder