Inspiratiesessie SFI: ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’ 11 november 2021

Overige

2021, 01 november

1 minuut lezen

Het Sustainable Food Initiative organiseert, samen met Universiteit Utrecht, op 11 november de inspiratiesessie ‘Inclusive Food Transition: Health, governance and circular economy’.

Drie sprekers delen hun visie op dit onderwerp:

  • Marca Wauben – professor Intercellular Communication (UU).
  • Agni Kalfagianni – associate Professor of Transnational Sustainability Governance (Copernicus Institute of Sustainable Development).
  • Ernst Worrell – professor of Energy, Resources & Technological Change (Copernicus Institute of Sustainable Development).

De inspiratiesessie heeft een hybride vorm. De live versie wordt gehouden bij Food Tech Brainport in Helmond.  Daarnaast vindt de sessie online plaats via YouTube (de link wordt kort voor het evenement gedeeld).

In de live-versie kunnen de deelnemers na afloop een infomarkt bezoeken of een rondleiding krijgen door de verwerkingshal van Food Tech Brainport.

Programma
13.30 – 13.50 uur    Aankomst
14.00 – 16.00 uur    Inspiratiesessie
16.00 – 17.30 uur    Infomarkt, rondleiding, drinks & bites

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@sfifood.nl.

Bronvermelding: https://topsectoragrifood.nl/

Meer nieuws

Overige
Nieuws

25/06/2024

1 minuut lezen

MKB Innovatieregeling MIT 2024 open voor aanvragen

Goed nieuws voor innovatieve bedrijven! De MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) regeling is weer open voor aanvragen.

Lees verder
Overige
Nieuws

05/06/2024

1 minuut lezen

26 juni | GMP in de voedingsmiddelen industrie, Nieuwegein

Op woensdag 26 juni organiseert HDN een training Good Manufacturing Practices (GMP) in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder
Overige
Nieuws

22/05/2024

1 minuut lezen

6 Juni | Kennissessie Hygiëne en EMC in de elektrotechniek

Op donderdag 6 juni organiseert HDN, in samenwerking met Hemmink en Draka, een kennissessie over ‘hygiëne en EMC in de elektrotechniek’. Deze beide thema’s, food en EMC, hebben veel raakvlakken maar ook hun eigen, specifieke aandachtspunten.

Lees verder