Innovation Tuesday bij FME

2015, 06 oktober

2 minuten lezen

Heb je vragen op het gebied van Smart Industry, maar weet je niet hoe je die kan oplossen? Laten we dit dan samen doen met de kennis die we gezamenlijk hebben. FME nodigt je daarom uit voor Innovation Tuesday op dinsdag 27 oktober. Op deze dag worden jouw innovatieve ideeën losgemaakt en je hersens gekraakt om tot de oplossing te komen die ons waarschijnlijk allemaal bezig houdt en verder helpt.

Vraag van Duyvis Wiener

Duyvis Wiener heeft de volgende vraag bij ons neergelegd (die wellicht bij meerdere machinebouwers speelt):

“Hoe ontwerp ik een rvs-product met exacte maatvoering en maatvastheid in een omgeving met temperatuurwisselingen via vloeistofverwarming en met extreme hygiëne- en afdichtingseisen ten aanzien van direct contact met levensmiddelen.”

Bekijk de uitgebreide toelichting van het Duyvis Wiener vraagstuk.

Profiteer zelf ook

Innovation Tuesday wordt exclusief voor FME-leden georganiseerd om met elkaar antwoord te krijgen op een vraagstuk. Dit wordt gedaan door een brainstormsessie tussen leden en stakeholders om zo kennis en ideeën uit te wisselen. We dagen je uit om samen tot een oplossing te komen om uiteindelijk met elkaar deze vraag op een innovatie en leerzame manier te tackelen. Deze – of een soortgelijke vraag – speelt wellicht ook bij jouw bedrijf. Hierdoor profiteer jij en jouw bedrijf ook van deze kennisbundeling.

Deelname

Wil jij meedoen en een bijdrage leveren aan het vinden van een antwoord op het vraagstuk? Meld je aan en voeg je bij de experts. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 27 oktober van 14.00 – 17.00 uur op het FME-kantoor in Zoetermeer. Voor meer informatie en aanmelden voor Innovation Tuesday verwijs ik je naar onze website.

Stel je vraag

Indien succesvol willen we deze sessies in de toekomst vaker organiseren met nieuwe vraagstukken en experts die dit proberen te kraken. Heb jij ook zo’n vraagstuk? Laat het ons dan weten zodat we samen oplossingsgerichte stappen kunnen zetten.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder