IFFI Ingredients Event op 3 november, meld je nu aan!

2017, 13 oktober

2 minuten lezen

Het tweejaarlijkse IFFI Ingredients Event vindt 3 november 2017 plaats op Landgoed de Salentein in Nijkerk. Alle presentaties en discussies tijdens deze dag staan in het teken van transparantie binnen de thema’s Markets, Operations en Innovations.

GMV/FME-leden zijn van harte welkom om zich aan te melden voor deze dag die georganiseerd wordt door en voor professionals uit de Nederlandse voedings- en ingrediëntenindustrie – werkzaam in Commercie, Communicatie, Productie, Technologie en Innovatie.

Rosanne Hertzberger, auteur van het veelbesproken boek Ode aan de E-nummers zet u graag op scherp met haar controversiële visie op chemie en technologie in ons voedsel. Michiel Peereboom, cabaretier en voormalig presentator in TV-programma ‘De keuringsdienst van waarde’, zal sprekers en panels op zijn eigen wijze introduceren en uit de tent lokken.

Sprekers van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, MUD Jeans en de European Bioplastics Association en panels samengesteld uit NGO’s, voedingsproducenten en toeleveranciers, gaan samen met u op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • In welke mate moeten we onze producten en productieprocessen transparant maken om het vertrouwen van consumenten en ketenpartners te winnen en vast te houden?
  • Hoe kunnen we ons onderscheiden op het gebied van transparantie, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in een (wereld)markt die steeds complexer en grenzelozer wordt?

Het complete programma, een overzicht van de sprekers en het online registratieformulier vindt u op onze website.

GMV/FME-leden betalen € 180,– exclusief btw. Let op: Dit exclusieve symposium is toegankelijk voor maximaal 130 personen. Meld u dus snel aan!

Meer nieuws

Leden
Nieuws

04/10/2021

1 minuut lezen

Nieuwe innovatie’s X-ray technologie

GMV-lid Marel houdt zich bezig met duurzaamheid. In hun innovatiecentrum in Boxmeer gebruiken zij speciale Xray technologie en doen microbiologisch onderzoek als onderdeel van hun missie om biologische verontreiniging in primaire en secundaire processen te verminderen. Door innovatieve, eenvoudig te reinigen oplossingen te ontwerpen, proberen hun ingenieurs niet alleen voedselverontreiniging en -verspilling te verminderen, maar ook om de arbeid, het water en de energie die nodig zijn voor bediening en reiniging te minimaliseren.

Lees verder

De Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Tweejaarlijks wordt er een prijs uitgereikt in de categorie Grootbedrijf, MKB en een Plaquette voor ondernemingen die uitblinken in duurzaam ondernemerschap.

Lees verder
GMV
Nieuws

04/10/2021

1 minuut lezen

Food Technology 1 en 2 december 2021, Den Bosch

Vakblad EVMI en Mikrocentrum organiseren op 1 en 2 december het nieuwe evenement Food Technology. De locatie is de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Lees verder