HighTechNL organiseert met FME en GMV studiereis naar IFFA

2016, 28 april

1 minuut lezen

IFFAOp 10 mei a.s. organiseert HighTechNL een eendaagse studiereis “High-tech meets AgriFood” naar de IFFA in Frankfurt, de internationale vakbeurs voor de vleesverwerkende industrie. Net als GMV is HighTechNL ook een van de participerende brancheverenigingen in het door FME geïnitieerde Cluster Agri & Food. Gezamenlijk is dan ook een bezoekprogramma samengesteld om bedrijven uit de HighTech-sector met interesse voor AgriFoodTech kennis te laten maken met de stand der techniek, werkwijzen en gewoontes in de machinebouw.

Belangrijkste aanleiding is de crossover High Tech to Feed the World (HT2FtW). In dit programm dat gedragen wordt door 4 topsectoren, HTSM, Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en ICT, is specifiek aandacht om de werelden van hightech en agrifood met elkaar te verbinden.

Tijdens de busreis wordt o.a. door FME & GMV een inleidende presentatie gegeven. Op de beurs wacht er een ontvangst door een aantal specialisten uit de machinebouw voor de vleesverwerkende industrie. Het zal een inspannende maar vooral leerzame dag worden, laat in de avond zal de groep weer terug in Nederland zijn.

Meer info over het programma en aanmelden? Dit kan via de website van HighTechNL.

Meer nieuws

In een branche waar technische kennis hoogtij viert, blijft communicatie en marketing vaak een ondergeschoven kindje. Maar juist het vertellen van verhalen kan een bedrijf onderscheiden in de markt. Daarom sloegen GMV, MACHEVO en DMFI de handen ineen met Alea Publishers van het vakblad EVMI voor een verhelderende kennissessie.

Lees verder
GMV
Nieuws

26/02/2024

3 minuten lezen

Samenwerken voor een groter dynamisch netwerk!

Het afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard gemaakt om de interne organisatie op de rit te krijgen.

Lees verder

Uitnodiging | Kennissessie Marketing en Communicatie, donderdag 29 februari 2024

Lees verder